TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Merisärkkä 9.10 (KatriinaS 2010-10-11 0:17)

Tanssimuusikon käsikirja

Lutukolli
2010-10-14 14:04

Päivi: Valitettavasti jiveä sivustosta ei vielä löytynyt, mutta ...

Sinun kirjoituksessasi silloin olleita linkkejä kurkatessani havaitsin siinä opinnäytetyön sivulla 10 (kohta 3.2 Tanssilajit) lukevan mm. "Tanssimuusikon käsikirja sisältää n. 30 tanssilajin pääpiirteet, joista tavallisimpia tarkastellaan tarkemmin. Lyhyt historia, tyyliseikat ja bändisoittimille kirjoitetut nuottiesimerkit opastavat lukijaa. Jokaisen tanssilajin yhteyteen on kerätty lista tunnetuimmista esimerkkikappaleista, ja niistä tehdyistä levytyksistä.

Ihmettelin silloin, koska blogiin johtavassa linkissä avautuvalla sivustolla ei niitä kuitenkaan luvattua määrää näkynyt, että pitääkö tuonne Tanssimuusikon käsikirjaan jotenkin saada käyttäjätunnukset, jotta kaiken materiaalin saisi näkyviin. Vai onko tässä kuitenkin käynyt niin että opinnäytetyöhön on kirjoitettu noin ja tuo blogi ja käsikirja on jäänyt kesken?

Piti jo tätä silloin kirjoituksesi, Tanssitietoutta tanssimuusikoille, ilmestyessä kysyä - jäi silloin - nyt tuli taas mieleen.
Mutta kiitos noista linkeistä. Joskus jotenkin taisit jollekulle hieman närkästyä kun vaivaaa nähden kirjoittamaasi tekstiin ei tullut mitään kommenttia. Kyllä näistä asiaa sisältävästäkin kirjoituksista on hyötyä (ainakin minulle), vaikka ei aina kommenttja ilmestyisikään.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu