TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Merisärkkä 9.10 (KatriinaS 2010-10-11 0:17)

Asiaan kuulumaton kommentti ja asiaakin

Seikkailija
2010-10-12 21:04

Näinhän se menee. Vaikea olisi kuvitella, että esim. Finkut saisivat vetää keikkaa ilman Oikeesti-biisiä. Voisi tulla sanomista :)

Itse asiassa juuri viimeksi Finkkujen keikalla Kisiksessä ei tullut koko iltana. Tiedän, koska erään kanssa sitä odotettiin. Mutta tilalla tuli muita hienoja hitaita, joka oli paljon parempi ratkaisu kuin kuulla taas tämä puhkikulunut biisi. Sitä en sitten tiedä, kuinka paljon saivat palautetta. :) Mutta niin, tämä oli off-topic.

Mielestäni orkesteri voisi olla hieman rohkeampi ohjelmistonsa suhteen. Tähänhän esim. Sinitaivaan suosio osittain perustuukin, etteivät "halaile" liikaa tiettyjä kappaleita. Alle mun sateenvarjon -biisikin on jäänyt monesti kuulematta, vaikka onkin ollut heidän ykkössinkkunsa.

Muuten samaa mieltä Pete P.:n tarkennuksista. Pelkkä biisin nimi ei kyllä vielä kerro sitä, miten sen voi tanssia. Soittotapa ratkaisee. Esim. Marko Lämsä esittää Tulisuudelma-kappaleen nopeana foksina, vaikka suuri yleisö tunteekin kappaleen nimenomaan tangona.

Kirjoittajan avainsanat: Finlanders

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu