TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Keronen ja Debreczeni pe 8.10. Wanhalla (Kaminiitto 2010-10-09 8:05)

Wanhalla

Jami
2010-10-09 9:35

Viikonloppuisin Wanhan tanssikellari voisi tosiaan tehdä parempaa tiliä vähän tutkimalla, millaista wäkeä mihinkin aikaan on sisällä ja liikkeellä. Tanssilattia on kyllä pieni, mutta riittäisi alkuillasta tanssijoille, jos vaan olisi orkesteri. Ja tanssijat tekevät suosiolla tilaa siinä vaiheessa, kun bilejengi tulee sisään ja valtaa lattian.

Toinen ihmetys on Tanssikellarin ruokaravintolan puoli. Alkuillasta olisi mukava syödä hyvin ja hyvässä seurassa ja sitten siirtyä tanssilattialle. Mutta ei ole enää illallistarjoilua siihen aikaan, viinaa kyllä saa. Lisäksi lasiovilla puolet ravintolasta on suljettuna. Kaikki sulloutuu sinne baariin ja baaritiskille.

Samaan aikaan Kaivopihalla oven takana alkaa muodostumaan kymmeniä metrejä pitkä jono. Siinä jonossa tietenkin pääsee oikein ajan kanssa seuraamaan sitä jokailtaista näytelmää, miten nuoriso käyttäytyy kadulla kaljakasseineen ja kuinka järjestyksenvalvojat yrittävät heitä rauhoittaa ja ohjata pois juuri siltä pihalta jollekin toiselle pihalle, jne..

Ravintolassahan siis saa juoda poissa silmistä, valvotusti. Siksi on hyvä, että tarjoilua on saatavana sitä tarvitseville. Ja Kaminiitto kirjoitti tarjoilijoiden alkuillan toimettomuudesta. Loppuillasta he kyllä sitten joutuvatkin palkkansa tienaamaan moninkertaisesti. Asiakkaita riittää. Tarjoilijat eivät ehdi läheskään sitä määrää viinaa annostelemaan, mitä kysyntää olisi.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu