TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisaranta - miinus, Hirvensuuli - plus, Hiekkaranta - ok (Jatsari 2010-08-22 19:48)

Flirttaamista ja sen seurauksia sivusta seuranneena

Seikkailija
2010-08-24 15:44

Komppaan joka sanan kirjoituksessa.

Lisäksi harmittaa sekin, mistä Jerryjeekin on palstalla monestikin maininnut, että ei voi olla varma kuuluuko flirtti tanssiin vai onko se oikea kiinnostuksen osoitus. Etenkin hyvillä tanssijamiehillä on varmasti oikeasti ongelma selvittää, flirttaako nainen vain tanssin hurmoksessa (tässähän ei siis ole mitään väärää), yrittääkö päästä näin paremmin tanssimaan (hivenen arveluttavaa jo) vai voisiko nainen mahdollisesti jopa olla oikeasti kiinnostunut miehestä myös ihmisenä.

Ja samaan hengenvetoon mainittakoon, että joillain miehillä on myös ikävä tapa ylittää se flirtin raja ja saada naiselle ehkä jokin muukin kuin tanssisydän sykkimään ja myöhemmin osoittautuu, että se olikin vain peliä, jota mies harrastaa kymmenien naisten kanssa.

Kun näin toimitaan, paatuu tanssi-ihmisten sydämet pikkuhiljaa eikä mikään tunnu enää miltään muulta kuin tanssiin liittyvältä toiminnalta. Minusta aktiivilavaväki voisi tässä hieman harrastaa itsekriittisyyttä. Toki vahinkoja sattuu varmaan kaikille ja lukee ihmisten viestejä väärin, mutta tiettyjen ihmisten toiminta on kyllä selvästi tarkoituksenhakuista.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu