TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ai että ylimielistä asennetta ja leipääntymistäkö? Ei ainakaan Kolmilammilla tullut havaituksi (Humppis 2010-08-16 8:40)

Viimeinen valssi

Seikkailija
2010-08-18 14:37

Kyllä se valssi olisi kelvannut kaikille siinä vaiheessa iltaa. Lopputuloksena oli, että lattia tyhjeni saman tien. Että jos kysytään yleisöltä, niin silloin myös pitäisi kuunnella, mitä toivotaan.

Olisiko jo aika muutenkin luopua tästä viimeinen valssi -perinteestä? Kuka tätä oikeasti kaipaa? Miksei valssi voi olla samassa asemassa kuin muutkin tanssilajit? Minusta illan viimeisiksi kappaleiksi sopisi mainiosti jotkut äklöhitaat, jolloin niille, joilla on ollut illan aikana jotain sutinaa tarjoutuisi mahdollisuus yhteiseen nupusteluun. Paatuneelle vain-tanssimassa väellekin varmaan kelpaisi ihan normaalit hitaat kappaleet, joihin ei tarvisi kuluttaa niin paljon energiaa kuin valssin tanssimiseen. Toki monet jo nytkin tanssivat valssit slovarin askelein, joten mitäpä jos musiikki tukisi tätä suuntausta? Nythän myös monet nostavat joko kytkintä ennen viimeisiä valsseja tai sitten huilaavat odottaen mahdollisia encoreita.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu