TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Halkosaari 7.8 (KatriinaS 2010-08-10 17:05)

Halkosaari ja perjantai 13....

Ainakiire
2010-08-18 13:37

Nykyään varmaan jo unohdettu se että 13 ja perjantai voi todellakin olla huono yhdistelmä. En antanut sen uskomuksen hallita mieltäni, vaikka aihetta varmaan olisi ollut.

Halkosaaren tanssi-iltaa 13/8 varjosti alkuun aavemainen tyhjyys ja hiljaisuus. Ei kuitenkaan kauaakaan mennyt kun selvisi miksi? Oli teatteriesitys kesken, ja ei voinut aloittaa kuulemma tansseja ennenkuin esitys loppui. Ei saanut kovaäänisellä musiikilla häiritä lähellä olevaa esitystä, sekä että he jotka olivat ostaneet liput sinne teatteriin odotettiin myös sen maksetun pakettihinnan perusteella saavan ottaa osaa Finlanders-tanssi-iltaan viereisellä Halkosaaren lavalla. Heitä siis odotimme aina tuonne kello 22 paikkeille.

Finlanders kyllä hyvitti reilusti menetetyn ajan esittämällä tosi upeaa ohjelmistoaan, että aavemaisesta tunnelmasta ei lopuksi ollut tietoakaan vaan tunnelma tiivistyi 110%:iin viimeisille kappaleille, joita tapulteltiin esille. Fiilis oli tosi hyvä. Vähän häiritsevä tekijä oli lattian huono luisto. Lienee kuumuuden olevan syynä siihen. Sitä hikipisaroiden määrää ei varmaan kukaan mitannut, mikä lattialle tippui? Kakkosorkesteri Walkers toimi moitteettomasti. Musiikki heilläkin todella hyvä. Volyymi olisi saanut olla ”hiukkasen pienempi” Finlandersilla.

Lauantai, joka oli sitten viimeinen tälle kaudelle oli kohdallani enempi kuin onnistunut. Onnistuin "pääsemään" puoli kädenalitanssia ja uskoni valssiin(viimeinen valssi) tanssina uudistui erittäin upean viejän seurassa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu