TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ai että ylimielistä asennetta ja leipääntymistäkö? Ei ainakaan Kolmilammilla tullut havaituksi (Humppis 2010-08-16 8:40)

Ai että ylimielistä asennetta ja leipääntymistäkö? Ei ainakaan Kolmilammilla tullut havaituksi

Stefanus
2010-08-16 14:31

"Juuri kuukauden lomailleena jo nyt puhkiväsyneenä."

Eikö tämä ole aika tyypillistä, mikäli kuuntelee ja lukee juttuja, että lomilta palataan väsyneinä. Mennään töihin "lepäämään".

"Tuo toisen kerran lavalle taputtaminen tapahtui nyt, kun näköjään sedille ei käy soittaa sitä hyvin yleiseski käynyttä rutiinia että orkesterit soittavat yleensä kaksi kappaletta encoreina. Viimeksi Jenkkapirtillä ei enää toistamiseen pyydetty. Heiltä sitä pitäisi erikseen kerjätä, muut soittavat sen kiitokseksi yleisölle."

Pitäisikö oikeastaan encoreiden soittamisesta luopua. Soitettaisiin yleensä ne setit, tehdään homma ja piste. Voihan se olla niin, että ajatellaan jotain uutta nousevaa bändiä, kun läpsytetään ensimmäisiä kertoja uudestaan lavalle, saattaa se hivellä. mutta minusta on luonnollista, että vuosikymmeniä lavoja kiertäneitä muusikoita ja laulajia saattaa homma jo vaikka väsyttää. Ihan luonnollista, on varmaan kiva lähteä yönselkään ja yöpuulle. Töissähän ne orkesterit ja laulajat ovat.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu