TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ai että ylimielistä asennetta ja leipääntymistäkö? Ei ainakaan Kolmilammilla tullut havaituksi (Humppis 2010-08-16 8:40)

Ai että ylimielistä asennetta ja leipääntymistäkö? Ei ainakaan Kolmilammilla tullut havaituksi

Speedy
2010-08-16 13:20

... kun nämä puhkiväsyneinä jälleen mainiosti vedetyn keikkansa jälkeen painostettiin pitkään ja innostuneesti taputtaen encoreille ja vielä poistuttuaan toistamiseen.

Juuri kuukauden lomailleena jo nyt puhkiväsyneenä. Ei lupaa helppoa loppuvuotta ja kevättä heille.

Tuo toisen kerran lavalle taputtaminen tapahtui nyt, kun näköjään sedille ei käy soittaa sitä hyvin yleiseski käynyttä rutiinia että orkesterit soittavat yleensä kaksi kappaletta encoreina. Viimeksi Jenkkapirtillä ei enää toistamiseen pyydetty. Heiltä sitä pitäisi erikseen kerjätä, muut soittavat sen kiitokseksi yleisölle.

Väkeä oli nyt jopa ruuhkaksi asti ja paljon oli niitä kerran, kaksi kesässä käyviä. Ainakin niistä käsilaukuista ja päälle tulemisista päätellen.

Tanssillisesti ilta oli kuitenkin aika nappi, vaikka fiilis ei paras ollutkaan. Sattui oikein mukavia tanssitettavia ja siinä pörrätessä ja keskusteltaessa fiilis nousi ihan kivasti.

Kiitos daameille ja matkaseuralle onnistuneesta illasta ;)

Muuthan siellä oli sitten tekemässä työtään palkkansa eteen joten heille se kiitos tulee palkan muodossa. Sehän se kuitenkin on useimmille tärkein työnteon motiivi. Toki hyvästä työstä kiitoskaan ei haittaa tee... ja kuuluuhan se jo tapoihinkin. Ainakin jos hommaa ei ole hoidettu ihan ala-arvoisesti.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu