TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tangomarkkinat - laulukilpailu 2010 (Twototango 2010-07-10 14:49)

Tangomarkkinat - finaali 2010

Twototango
2010-07-12 16:10

Pannukakkuhan siitä tuli. Finaalista. Se mainostamani taso putosi kuin lehmän häntä. Osasyynä lienee kilpailujännitys ja toisaalta aika vaikeat kappaleet. Finaalikappaleet toivat esille lähes jokaisella pikemminkin heikkoudet kuin vahvuudet.

Mia Leivolta puuttui semifinaalin rentous ja jossakin määrin hän epäonnistui. Harmi. Myös kappale oli aika mahdoton. Valoa ikkunassa on niin kulunut ja ei-tangomainen kappale, että vaikea paikka oli hänellä siltäkin osin.

Maria Tyysterin esittämä Yö saaristossa on kappale, joka antaa mahdollisuudet sekä floppiin että upeaankin tulkintaan. Kappale kun on myös sellainen, joka paljastaa epävireisyyden herkästi. Tältä osin Maria Tyyster selvitti sen hyvin, mutta tulkinta oli tasapaksu. Maria Tyysterin nukkemainen ääni on hänen heikko kohtansa.

Mia Leivoa pitäisi päästä kuulemaan enemmän, että hänen vahvuutensa pääsisi toteamaan. Semifinaali joka tapauksessa lupasi hyvää. Ja oli hänen laulutaitonsa kokonaisuudessaan mitä tahansa, hän oli joukon ainoa, jolla oli sinistä verta suonissaan. Kruunun kantaminen kun vaatii muutakin kuin laulutaitoa. Nimittäin tiettyä arvokkuutta. Hän ja ehkä myös Maria Tyyster ovat sellaisia, joiden keikoille minä olen tanssilipun valmis maksamaan, muiden en.

Välivuosi siis tuli kuten viime vuodestakin. Timanttia ei löytynyt. Vai eikö sitä vain huomattu.

Kirjoittajan avainsanat: tango, tangomarkkinat

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu