TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tangomarkkinat - laulukilpailu 2010 (Twototango 2010-07-10 14:49)

Tangomarkkinat - laulukilpailu 2010

Twototango
2010-07-10 14:49

Semifinaalit nähty. Mielestäni yllättävän hyvä ja tasainen kisa tänä vuonna. Finaalista pudonneetkin olivat hyviä. Muuten valinnat menivät mielestäni oikein, mutta Sanna-Marika Jääskeläisen olisin valinnut Suvi Karjulan tilalle kolmanneksi naisfinalistiksi. Sanna-Marika Jääskeläisellä oli ihan hyvä ääni, ja alaäänissä pilkahteli hyvä sävy. Vaikka oli ehkä hieman erottumaton, olisi siis mielestäni kuitenkin ansainnut finaalipaikan.

Finalisteista sekä Marko Maunuksela että Tapani Kangas ovat hyviä laulajia, mutta eivät tangolaulajia. Siinä ehkä heidän suurin esteensä kuninkuuden tiellä. Juha Hautaluomalla puolestaan on hyvä ääni, mutta kun esiintymisintensiteetti on 20 %:n korvilla, voittoa ei tule.

Naisvoittajaa veikkaan täksi vuodeksi. Suvi Karjulalla ei mielestäni ole mahdollisuuksia. Maria Tyyster puolestaan on hyvä esiintyjä ja hänellä on hyvä ääni, jossa raspi vilahtelee siellä täällä. Ei olisi aivan huono valinta.

Yksi on kuitenkin mielestäni ylitse muiden, ei paljon, mutta riittävästi. Pehmeä, miellyttävä ääni, laulaa puhtaasti ja on erittäin hyvä esiintyjä. Loistava tulkitsija ja esiintymisessä on sekä rauhallisuutta että vakuuttavuutta. Ja kun laulaja on hyvä ja koko sielullaan mukana, tulee sellainen tunne, että orkesterikin pistää parastaan. Jos Mia Leivo ei voita tänä vuonna, valinta on yksinkertaisesti väärä.

Muita huomioita: Heikki Hietamiestä on ikävä.

Kirjoittajan avainsanat: tango, tangomarkkinat

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu