TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Kuinka "tanssiparisuhteenne" alkoi? (11 vastausta) (Trixie 2010-06-10 21:58)

Kuinka "tanssiparisuhteenne" alkoi?

MardiJan
2010-06-11 0:32

Kysymys on asetettu yksikkömuodossa, silti vastaan vain kerran :). Olen nimittäin onnekseni saanut kokea ihastumisen kautta rakastumisen useammin kuin kerran. Vastavuoroisesti surukseni olen myös nähnyt liekin hiipuvan tai kaiken altaan polttavan. Suuristakin murheista huolimatta totean. Ne kannatti elää. Sitähän ei kyllä kysytty :)

- Joskus kävelytyyli, vartalon kannatus, hymy, tapa olla lähellä herättää mielenkiinnon heti ensimmäisellä kerralla. Se tunne säteilee myös tanssiin ja silloin, kun se on kahdenpuolista, se tekee tanssin täydelliseksi.

- Toisaalta joskus vuosien tuttuudenkin jälkeen saattaa yht'äkkiä huomata toisen olevankin aivan erilainen ihminen kuin se, mitä on etäällä pitänyt. Se hetki, jolloin toinen rupeaa tuntumaan jotenkin erityiseltä, on juuri silloin.

- Tanssitaidot, jos noin kylmähköä sanaa voi käyttää, ovat olleet yhtenevät. Ehkäpä sitä ei olisi muuten toiselle sitä ovea raottanutkaan. Varmasti tunteilla ja yhteisyydellä on suuri sija siinä, kuinka askelet ovat silloin niin saman mittaisia olleet. Syttyäkseen ja pysyäkseen yllä on oltava yhteistä tanssillista tekemistä ja pidettävä yhdessä tanssimisesta. Rakastuminen on siihen hieno lisä, se on montaa opittua askelta arvokkaampi. Jotain yhteistä on kuitenkin tavassa ajatella tanssia oltava.

- Ne syyt, joiden vuoksi yhteen aikoinaan mentiin, eivät häviä, vaikka muu hajoaisikin. Miksi siis hukata se ihminen, jonka kanssa yhteen on miljoonien joukosta valikoitunut. No, joo. Mutta ainakin satojen :). Siksipä tietenkin tanssimme myös yhdessä, kun samalle paikalle osumme. Lähes poikkeuksetta.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu