TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Keskustellaampa kahden orkesterin tarpeesta (Stefanus 2010-06-09 10:37)

Tanssilavojen todelliset kassamagneetit

Trixie
2010-06-10 21:51

".. varsinaiset kassamagneetit löytyvät ihan muualta (Jean S, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Yö jne.).

Hyvä ja suhteellisen tuore esimerkki oli Riutan vapunaatto, jolloin Elonkerjuu yhdessä Janin & Jetsettersien kanssa veti talon täyteen (ei kuitenkaan tanssijoita), vaikka lippu maksoi 25 ¤.

Olin paikalla. Jani&Jetsetserssien lavallaolon aikana oli jonkinverran tanssivaa väkeä, mutta itse en osannut kuvitellakaan tanssivani, kun tähkäkeikalla olen kuuntelukeikalla, ja toki piti mennä varaamaan lavan edestä mahdollisimman hyvää paikkaa. Ruuhkatanssien tungos ei ole mitään verrrattuna siihen punkemiseen ja tunkuun jota tähkäkeikoilla joutuu sietämään, (ellei vaihtoehtoisesti saavu paikalle jonottamaan 5 tuntia ennen keikkaa kuten eturivin vakiokasvot tekevät). Itsekin jouduin Riutalla suoranaiseen tappeluun varaamastani paikasta, ja pienen painin jälkeen jouduin luovuttamaan - miehen korstolle. En sitten pitkien ihmisten takaa juuri mitään nähnyt : (

Nyt on tarjolla Krouvin lavalla Elonkerjuuta (+KinoJake) tänään hintaan 23 ¤.

Tämä tuntuu varsin edulliselta paljon tähkäkeikoilla käyville, sillä vakio keikkalipun hinta on jo 30 ¤ tai enemmän. Festarien liput luonnollisesti vielä kalliimmat, vaikka muut esiintyjät eivät kiinnostaisikaan. Muutenkin lavakeikat ovat mukavimpia. Eilen Syvälahdessa oli mukavan väljää eikä mitään punkua. Keikka kun oli keskellä viikkoa vähän keskellä ei-mitään ja tämäniltainen keikka sitten vain 50 km päässä. Syviksen sali oli korkeintaan 3/4 täynnä mikä tuntui oudolta täpötäysiin saleihin tottuneesta. Bändi tykkää itsekin tanssilavoista esiintymispaikkoina ja Lauri usein asiasta mainitseekin, eilenkin, kehotti pitämään näitä paikkoja pystyssä. Nyt tähkäkeikkoja harventaneena ajattelin käydä lähinnä lavakeikoilla.

Kakkosbändit ovat minusta tähkäkeikoilla melkoisen turhia, varsinkin jos ne ovat tanssiorkestereita. Eilisestä iso plussa Syvikselle, kun ei ollut lämpäriorkkaa ja dj soitti ulkolavalla - pari hassua tanssiparia siellä oli. Sisällä musiikki oli varsin hiljaisella mistä iso plus! Haluamme nimittäin odotellessamme jutella, jolloin odotusaika sujuu nopsaan. Ja vielä iso plus bändille, jonka soppariin kuuluu nykyisin keikan alkaminen viikolla jo klo 22 maissa (21-23 paikasta riippuen).

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu