TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
ESAKALLIO 11.7 (Tanssija 2003-07-12 12:43)

ESAKALLIO 11.7

Ripe
2003-07-12 23:55

Joo, oli tanssit, mutta tunnelma tipahti suurinpiirtein nollaan, kun Charlies joutui keskeyttämään keikkansa. Horizonin eka setti oli jotain innotonta vakiotavaraa, mutta sitten kun tanssimusiikin vastuu siirtyi heille, meni kyllä jo yliyrittämisen puolelle; tosin selvästi paremmalla lopputuloksella kuin alussa.

Muita huomioita: Lavaa on ilmeisesti remontoitu, mutta remontti taitaa olla vielä kesken (toivottavasti). Alussa ilmaa ei tullut mistään ja oli tosi hikinen olo. Sitten käynnistettiin se kuuluisa puhallin. Tiukasti lakattu tukkakin hulmusi, kun kylmää ilmaa virtasi myrskytuulen nopeudella lavan nurkkaan. Ilman jaosta ei tietoakaan, orkesterilavan edessä oli edelleen yhtä hikistä kuin aikaisemminkin.

Lattian liukkaudesta on aina ennenkin purnattu, mutta nyt olivat järjestäjät ilmeisti kehittäneet kaikkia miellyttävän kompromissin. Orkesterilavalta katsottuna vasemmassa etukulmassa oli luistinrata, jossa juuri ja juuri pysyi pystyssä, jos kumpikin piti molemmat jalat yhtäaikaa lattiassa ja hiihti varovasti liukkaan kohdan yli. Vastakkainen kulma oli pitävä ja erittäin miellyttävä tanssialusta.

Kirjoittajan avainsanat: Esakallio

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu