TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Omat juomat lavalle (Andreas pks 2010-06-01 21:17)

"Korjaa vanhaa"

Jami
2010-06-03 7:17

Vähän on samanlaisia kokemuksia minulla kuin Nadillakin suutareista. Eivät mielellään ota ainakaan halasnahkaisia kenkiä korjattavaksi. Minullakin vasta kolmannella yrittämällä löytyi oikea suutari, joka tanssikenkäni otti korjattavaksi.

Kengät maksoi uutena melkein 100 egee, ja olivat käytössä niin paljon, että pohjan halasnahka kului puhki. Muuten kengät olivat kuin uudet ja erittäin jalkaan sopivat. Uusien pohjien tekeminen maksoi 40 euroa, joten kannatti antaa suutarin korjata pohjat.

Aluksi uudet pohjat olivat kuitenkin niin jäykät, että minulta meni isovarpaiden kynnet mustaksi. Epäilin ensin, että joku oli tallonut varpailleni ruuhkatansseissa, mutta kun en sellaista muistanut tapahtuneen ainakaan molemmille jaloille saman aikaisesti, niin syy oli kengissä. Toisaalta kengät muotoutuivat jalkaan nopeasti, ja ovat nyt jatkuvasti tansseissa käytössä. Toimivat jokaisella lattialla hienosti, toisin kuin kumipohjaiset tanssilenkkasit, joiden kanssa kitkaa on liikaa, polvet ei kestä.

Joten ei aina kannata uskoa ammattilaisia, tässä tapauksessa suutarieita. Kyllä vanhaa kannattaa korjata, paranee vanhetessaan, sopeutuu, muotoutuu.

-jami

Kirjoittajan avainsanat: Tanssikengät

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu