TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mikähän puolison tanssiharrastuksessa harmittaa? (Tanssinkaipuu 2010-05-23 20:35)

Mikähän puolison tanssiharrastuksessa harmittaa?

Seikkailija
2010-05-27 14:59

Että eiköhän niitä värinöitä oikeasti tule kaikille - miehille ja naisille -vaikka olisi kuinka hyvässä ja onnellisessa suhteessa. Mutta jos on hyvässä suhteessa ja ymmärtää itsekin löytäneensä jotain ainutlaatuista, niin silloin pitäisi kait uskaltaa/osata/ymmärtää päättää pysyä siinä suhteessa ja hoitaa sitä suhdetta ja rakastaa myötä- ja vastoinkäymisissä. Ja silloin voi antaa muiden värinöiden tulla ja mennä ja nauttia niistä sen kummemmin ryhtymättä niiden takia uudelleenjärjestelemään elämäänsä :)

Muutenhan sitä juoksee tuolla jokaisen värinän perässä elämänsä loppuun asti - tai sitten toisena vaihtoehtona ei uskalla tehdä mitään eikä katsoa sivuilleen vaan pistää silmälaput silmilleen ja burkhan päälleen, ettei vaan kukaan tuntisi missään mitään värinöitä. Kamalasti köyhtyy elämä jos pelkää.

Tämä teksti kolahti ja upposi. Tajusin, että kyllähän minullekin niitä värinöitä tulee, mutta ne tosiaan jätetään vaan värinöiksi, eikä niitä viedä eteenpäin. Ja kyllähän sitä tulee koettua pieniä ihastumisia muuallakin kuin tansseissa. Työpaikoilla ja opiskeluympyröissä tapaa viehättäviä vastakkaisen sukupuolen edustajia, jotka todella tekevät vaikutuksen omilla keskustelutaidoillaan yms. Tästä kahden sukupuolen "järjestelmästä" tulee nauttia, mutta ei joka kokemuksen perään voi lähteä hyppimään. Miehen sydämeen mahtuu vain yksi ämmä ja se on valikoitunut sinne pitkän harkinnan tuloksena. :)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu