TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannan avajaisruuhkassa mietteitä sinkkuuden vaikutuksesta tansseihin (Pöllöneiti 2010-05-15 23:54)

Tansseissa mieluiten sinkkuna?

MardiJan
2010-05-19 11:24

Pöllis: Lavatanssit tuntuvat olevan sinkkuna ihan eri harrastus kuin varattuna...
Pilke: Miusta kuule tuntuu että se on vain siun itsesi ympärillesi välittämän ajatuspiirin aikaansaamaa, jotain oman sisäisen moraalin kehittelemää...=P
Pöllis: Nykyään sitä ymmärtääkin kummasti paremmin niitä, jotka päätyvät vain keskenään tanssimaan.
Pilke: Naiselle tuo on hauta.
Ei, mutta sittenkin kyllä.

Kyllä se vaan näennäisesti sinkkuna tai julkituodusti varattuna olemisessa on vaan suuri ero naisen tanssiinpääsylle. Näin ainakin useampi nainen on todennut. Ja tottahan se onkin. Yhtään syytä sille, että varattuna oleminen lisäisi hakijoiden määrä en hoksaa, sen sijaan joitain syitä mieleeni kumpuaa sille, että sinkkua haettaisiin hiukan useammin. Onkin joitain naisia, jotka eivät halua kovin selvästi leimautua varatuksi tehostaakseen haetuksi tulemista. Se on ymärrettävää ja hyväksyttävää, vaikkei aina kovin hyvältä tuntuvaa.

Haetuksi tulemiseen vaikuttavat monet, sinänsä mitättömänkin tuntuiset seikat. Sinkkuus/varattuna oleminen ei ole pieni juttu, joten arvelen sen vaikuttavan suurestikin.

Koska nyt kuitenkin itselleni hitusen sädekehää haluan, niin kerron itse hakevani vain miellyttäviä naisia. Olkoon he varattuja, jolloin toivon ukoiltaan ymmärtämystä, tai sinkkuja, jolloin toivon ymmärtämystä heiltä itseltään.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu