TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannan avajaisruuhkassa mietteitä sinkkuuden vaikutuksesta tansseihin (Pöllöneiti 2010-05-15 23:54)

Kisarannan avajaisruuhkassa mietteitä

Pilke
2010-05-16 9:23

alkuillan aikana kyllä fiilikset katosivat lähes tyystin...Monta kertaa sai pakittaa pois tanssivien tieltä pois salista, ja silloinkin kun pääsi tanssimaan, oli siitä vaikea hyvänkään viejän kanssa nauttia.

Näin kävi. Ei saunan lauteillakaan ole kiva istua niin että on ihan pinta pintaa vasten ja illan tunnelmat oli itselle juuri semmoiset. Ökköä kun sää oli kuin juhannuksen jälkeinen morsian, kuuma ja aurinkoinen, lähes kaikillahan oli sen mukaan sitten käsivarret ja naisilla paljon muutakin pintaa paljahana. Kun siinä tungoksessa sitten tanssit niin kaiken aikaa ottaa hikiset käsivarret kiinni johonkin, jonkun toisen habaan, selkään, hiuksiin.

Miksi ei Kisarannassa kaiuttimet soittaneet musiikkia myös terasseille? Se olisi ollut iso apu jos siellä olsi voinut edes osa väestä humpata.

Joitain kappalepareja tanssiessa ei suurta tanssillista riemua saanut tavoitettua, tunnelma oli kuin joukkomaratonin lähtö, pakko tiiviissä sumpussa mennä hyvinkin tasatahtiin.

Mie kyllästyin, kohta alkuunsa. Tapasin itseni kotoa sängystä vaniljarahkaa syömästä ja mukavaa kesäistä lehteä lukemasta hyvinkin varhain. Illan musiikissa ei ollut vikaa, jotenkin sekään nyt ei vaan jaksanut innostaa, edes PNP:n, niin että olisin viitsinyt vain kuunteluoppilaaksi jäädä. Tanssittajissa, noissa muutamissa, niissäkään mitään vikaa, ei vaan jaksanut. Huono kunto ja raskas ilma tekee tällä hetkellä vielä itsellä sen että tsippaa hyvinkin helposti ja väsyneenä leikkimielikin on sitten hukassa ja se paljon mainostettu naisen huono tuuli pilkistelee sekin läpi sitkeän kuoren.

Lavatanssit tuntuvat olevan sinkkuna ihan eri harrastus kuin varattuna...

Miusta kuule tuntuu että se on vain siun itsesi ympärillesi välittämän ajatuspiirin aikaansaamaa, jotain oman sisäisen moraalin kehittelemää...=P

Nykyään sitä ymmärtääkin kummasti paremmin niitä, jotka päätyvät vain keskenään tanssimaan.

En kyllä allekirjoita ymmärtäväni vieläkään. Naiselle tuo on hauta. Miehelle, no jaa, mikä mie olen sitä sanomaan. Alku"innostuksessahan" tuo keskenään tanssiminen voi tuntua ihanalta, kun sitä yhteistä hetkeä sen jumalaisen kanssa tuntuu olevan kaiken aikaa ihan liian vähän. Vaan naiselle se on turmiollisempaa, siitä paluu "normi hakuriviläiseksi", siinä kohtaa kun "kiintiö" pelkästä keskenään kujertelusta on menettänyt suurimman ponnen, on haasteellista... Tai onko se niin että silloin voi katsoa entisten tanssittajien joukon olleen vain koostunut enemmän niistä myös ja muutakin kuin tanssimielessä hakevista...ei kai sentään. Tahtoisin ainakin uskoa että kyse on että ei vaan ole tuttu kasvo enää siellä rivissä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu