TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nyt pitäisi sitten uskaltaa lähteä lavalle! (Mettumaaria 2010-04-29 17:06)

Nyt pitäisi sitten uskaltaa lähteä lavalle!

Mettumaaria
2010-04-29 17:06

Eli tilanne on se, että olen kolmevitonen naisihminen, jolla ei entuudestaan ollut minkäänlaista tanssitaitoa. Nuorus meni aivan toisenlaisissa musiikkiympyröissä ja koordinaatiokykykään ei kuulu suurimpiiin vahvuuksiini.

Tanssimattomuus on aiheuttanut kiusallisia tilanteita lähinnä risteilyillä ja kesähäissä ja nyt sitten muiden kiireiden helpotettua uskaltauduin alkeiskurssille alkuvuodesta.

Nyt on sitten alkeisissa treenattu foksia, valssia, tangoa ja humppaa. Mihinkään kädenalitansseihin tai lattareihin perehtymistä en ole vielä hievennyt edes ajatella. Vastaopittuja taitoja olisi nyt kiva käydä syventämässä lavoilla. Kisarannasta on varoiteltu, että se on märkäkorvalle ihan liian proo paikka, joten kiitollisena ottaisin vinkkejä vastaan, mistä Pirkanmaalla kannattaa aloittaa lavoilla käyminen.

Ja muutenkin tämän foorumin juttuja lueskelleena mietityttää, että mihinkäs riviin sitä oikein menisi ja mitäs sitten sanotaan kun (jos) joku hakee semmoiselle lajille, mikä itselle on vielä täyttä hepreaa? Ja toisaalta jännittää sekin, että hakeeko ylipäätään kukaan?!? Olisiko viisainta rekrytoida sieltä kurssilta muita tuttuja mukaan ensimmäiselle lavareissulle...

Monenlaisia kynnyksiä sitä voi naisihminen korviensa väliin ja lavan ulko-oven eteen rakennella, mutta aito halu on herännyt oppia tanssimaan, vaikka se haasteellista onkin.

Kaikista kommenteista etukäteen kiitoksia!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu