TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Viestini aihealue. (MardiJan 2010-01-30 9:01)

Viestini aihealue rönsyilee

MardiJan
2010-02-02 16:05

Mielestäsi tanssi.nettiä on nykyisellään hankala selata kännykälläsi.... Ja se käyttötarkoitus ei muuten ole korjata alkuperäisen kirjoittajan "väärää valintaa" vaan ilmaista, että se mistä vastaaja kirjoittaa kuuluu siihen aihealueeseen jonka hän valitsi.

Tanssinettiä on hyvä seurata kännykälläni. Myös aiemmilla kännyköilläni. Ainoa seuraus on, etten edes huomaa keskustelun sitä kommenttia, joka on ammuttu jollekin toiselle aihealueelle. Ja nekin ovat kuitenkin tärkeitä.

En halua poistaa aihealuejakoa. Hiukan kuitenkin ihmettelen sitä, että vastatessa johonkin viestiin on vastauksen aihealue eri kuin vastattava viesti. Siksi kannatan sitä, että viestiin vastatessa siihen tulisi automaattisesti vastattavan aihealuekin. Eikö muuta halutessaan olisi parempi aloittaa uusi keskustelu haluamansa aihepiirin sisällä?

Nykyisellä käytännöllä

Tänä nykyisenä nopeasti muuttuvana digiaikana en tällaista 5-10 vuoden jaksoa pitäisi liian lyhyenä asioiden uudelleen puntarointiin :) Muistatteko, minkälaisia olivat laitteet silloin, kun nykyinen systeemi luotiin?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu