TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Koskenrannan lattia / kenkä (Jami 2010-01-12 7:30)

Tuli Koskenranta testattua.

Jami
2010-01-31 14:45

Lattia on tilavaa, mittasuhteiltaan aito tanssilava. Lattia toimii hyvin, betoni on pinnoitettu jollain elastisella maalilla, ei ole kova eikä liian liukas. Haljaspohjat oli oikein hyvät sinne.

Sali on vähän karun teollisuushallin oloinen. Paljon kovia pintoja, katto peltiä. Varsinkin salin takaosassa musiikki kaikui. Samanlainen halli on Ruusulinna, jossa kaiut on saatu vaimenemaan erilaisilla pehmeillä materiaaleilla, joita rokkuu esim. salin katosta. Samaa voisi yrittää Koskenrantaan. Salin on korkea. En tiedä, mitä toimintaa siellä muuta on kuin tanssia. Voi olla, että jotkut pallopelit vaativat korkean tilan, jolloin kattoon ei ole mahdollista mitään ripustaa.

Ravintola on erittäin siisti, varmasti siistein, minkä olen kohdannut tanssipaikoilla, jos nyt ei lasketa mukaan muutamia ravintoloita, joissa ravintolatoiminta on varsinaista ydinliiketoimintaa, ja tanssit vaan sivutuote. Henkilökunta oli myös ystävällistä.

Lumi on tehnyt parkkipaikkojen löytämisestä hankalaa. Koskenrannan ravintolalla ei ole aivan lähellä isoa parkkia, vaan parkkipaikka on joen rannassa oleva yleinen parkkis. Sieltä joutui tarpomaan hangessa 200 metriä kosken varrella olevan puiston läpi. Kaunis on kyllä reitti, ja oikeilla varusteilla ei ole ongelmaa. Pikkukengillä olisi ollut pulassa.

La Strasa oli lavalla ilman Hirvoskaa. Musiikki oli aivan tanssittavaa. Väkeäkin oli aivan sopivasti, ei kuitenkaan ruuhkaksi asti. Paikalla on koko illan sekahaku. Naisten hakurivi on ravintolan ja tanssilattian välillä, jolloin se ei haittaa tanssivia pareja.

Mielestäni kevättä kohden ja varsinkin kesäksi on Helsinki saanut hyvän tanssipaikan. Ympäristö on kaunis, tanssisali tilava, ravintola erinomainen. Ei tarvitse enää lähteä pitkien ajomatkojen päähän. Jos keskustan tanssiravintolat eivät kiinnosta, niin voi aivan hyvin käydä tutustumassa Koskenrantaan.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu