TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Satulinnassa kankeaa (Seikkailija 2010-01-31 14:08)

Satulinnassa kankeaa

Seikkailija
2010-01-31 14:08

Paljon oli taas porukkaa paikalla. Oikeastaan aivan optimimäärä tanssijoita oli saapunut paikanpäälle. Tanssinjärjestäjälle jäi varmaan jotain taskuun ja sitten kuitenkin oli läpi illan tilaa tanssia. Varmasti Ruusulinna tasasi väen linnojen välillä.

Vaikka oma iltani olikin aivan huippu, huomasin erään asian, johon olen kiinnittänyt aikaisempinakin talvina huomiota. Tanssi muuttuu näin keskitalvella kankeammaksi, kun ihmiset oleilevat enemmän sisätiloissa ja liikunta viikolla jää pienemmäksi. Omassa tanssissa sen huomaa siitä, että hengästyy ihan jo normifuskussakin ja täytyy pitää enemmän taukoja. Tanssitettavissa sen taas huomaa siinä, että he ovat hieman kankeampia ja nopeissa kappaleissa aavistaminen lisääntyy. Tulin myös hakeneeksi illan aikana paria sellaista naista, joiden tiedän harrastavan talviliikuntaa ihan kilpatasolla ja he liikkuivat entiseen malliin. Tein sitten tästä päätelmän, että aerobisen kunnon huononeminen todella vaikuttaa tanssin tekniseen suorittamiseen.

Onneksi itse nautin enemmän tanssin tuomista oivalluksista ja sosiaalisuudesta ja siten ilta tarjosi paljon nautittavia hetkiä. Mutta kaipa se itsellenikin hyvää tekisi, jos nyt aktivoituisi pakkasten laskiessa useammin lenkille. Ehkä jaksaisi paremmin odotella kevään saapumista.

Kirjoittajan avainsanat: Satulinna

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu