TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vastauksia (Universu 2010-01-28 20:04)

Huh meitä erilaisia

MardiJan
2010-01-29 10:48

...ilmentää viesti kokonaisuudessaan kuitenkin kokeneisiin tanssijoihin suunnattua syyttävää sormea.

--- ...saattaa syntyä käsitys, että joidenkin näyttävät ja vaikeilta vaikuttavat liikkeet sekä joissakin tapauksissa varsin vauhdikaskin eteneminen olisivat jotenkin niiden suorittajiien hallitsemattomissa.

--- Vaarantunne siis noissa tapauksissa on useimmiten katsojan oman mielen tuottamaa.


Usein noin onkin. Mutta Tricsterin kannanotossa on myös totta. Minä myös tiedän kokeneita tanssijoita, jotka liikkuvat parketilla kuin kala vedessä. Tiedän toisaalta myös useita sellaisia kokeneita, joiden tanssitapaan kuuluu jatkuva, aika voimakaskin kontakti muihin tanssijoihin. Pitkäaskeliset kärkkyvät takana ja koputtelevat daamillaan lähes taukoamatta edellämenijän selkää kuin latua pyytäen. Jotkut ottavat samat pitkät ja laajakaariset paluusuuntaan liikkuvat kuvionsa oli ruuhkaa tai ei. Myös flipperityylillä tanssijoita löytyy tanssisalien suurkuluttajista.

Uskonkin, etteivät he koe sitä epänormaalina, se on heille normaalia tanssitunnelmaa. He ovat ikänsä törmäilleet ja ehken jopa luulevat, että kaikki muut törmäilevät samalla tavalla. Eskimot hierovat neniään, slaavit suutelevat, jotkut kättelevät. Em tanssijoilla on tämmöinen paikallaolonsailmaisutapa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu