TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssipaikat Minne menossa -osiossa (Johan Tokes 2010-01-28 14:15)

Tanssipaikat Minne menossa -osiossa

Lutukolli
2010-01-28 15:02

Johan Tokes: Kyllä herää kysymys, ettei kaikkia paikkoja (tai maantieteellisiä alueita) kohdella samoilla säännöillä. Vai liekö kysymys siitä, että jos palstan yllläpitäjä tietää muuta kautta jonkun paikan olevan edelleen kunnollinen tanssipaikka, niin paikka saa olla listalla.

Vaikuttaisiko tuonkin osion tietoihin osaltaan myös se maksaako kyseinen paikka Tanssi.net-palstaa ylläpitävälle taholle ns. ohjelma- ja taustatietopaketin (http://www.tanssi.net/ohjeet/ravintolatiedot.html) mukaista kuukausimaksua. Luulisi että ko. paketin tilanneen ravintolan tiedot ovat ja pysyvät Tanssipalvelimella niin kauan kuin niistä siellä maksetaan. Ja siksi varmaan ovat valittavissa automaattisesti myös Minne menossa-osoissa.

Ja olisiko tuo sinun mainitsemasi suositusjärjestelmä vain sellaisia ravintoloiksi luokiteltuja paikkoja varten, jotka eivät halua maksaa Tanssi.net'in ylläpidolle mitään maksuja, ja joita jotkut tanssinharrastajat kuitenkin kiihkeästi suosittelemalla haluaisivat valittaviksi sinne Minne menossa-osioon.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu