TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vitamiinit vähissä? (MaxMile 2010-01-23 13:48)

Hiljaista on, mutta jotain kuitenkin tässä

Jami
2010-01-24 11:39

Lauantain paukkupakkanen ei saanut olla este illan menosuunnitelmille. Se oli korkeintaan hidaste, kun auton nokka suunnattiin Ruusulinnaan.

Illan ohjelmatiedoista luettiin että Niskan pojat ovat kotiseudullaan tänään lavalla, joten paikan valinta oli selvä. Ja mielenkiintoisena uutena tuttavuutena tosena esiintyjänä Markku Laamanen. Se Talent voittaja.

Pidempää raporttia illan kulusta en nyt tähän ala vääntämään, mutta sellainen kuva minulle jäi, että PNP oli ottanut vastuulleen enempi lavalla käyvää yleisöä palvelevan musiikkitarjonnan. Tarkoitan, että esittivät 2 x polkat, 2 x jenkat 1x masurkat. Ja silti heiltä löytyi vielä kaikki muutkin lajit mukaan illan tarjontaan, joten tanssillinen puoli oli sillä varmistettu.

Markku Laamasen ääni olen nyt siis itsekin kuullut livenä, ja hyvä on hänen äänensä. Tanssiahan voi vaikki mihin musiikkiin, sehän on todettu. Hänellä tanssimusiikin tarjonta on vaan vähän suppeaa, valikoimassa paljon 70&80 lukujen suomihittejä. Siis enempi iskelmää. Sitten Elviksestä on ylitarjontaa. Jiven askelta pääsi käyttämään todella paljon, kun rokkia ja muuta nopeaa on seteissä aika reilusti. Se Talent biisin "You raise me up" oli hyvä veto. Kävi mielessä, että ei mies turhaan voittanut kisaa.

Ilta alkoi klo 20 ja loppuun asti jaksoimme, joten illan täytyi olla hyvä.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu