TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pesäkalliolla ei niin tungosta (Stefanus 2010-01-11 14:45)

Osa pariskunnistakin on tanssiväkeä

Seikkailija
2010-01-14 20:26

Alkutilanne näytti todella pahalta. Paikalla vanhempaa väkeä ja pariskuntia. Varsinaista tanssiväkeä ei paljoa alussa näkynyt.(Speedy)

Itse käsitän tanssiväen niin, että he ovat haettavissa/hakevat ainakin osan illasta. Sellaiset pariskunnat eivät tavallaan ole tanssiväkeä, jotka tanssivat koko illan keskenään.(Seikkailija)

Mielestäni kaukaa haettua ajattelua jos pariskuntia ei lueta tanssiväeksi?(Kevyesti)

Kaukaahaettuahan se on, mutta aivan yhtä pöljä on jako KA-tanssijoihin ja perinteisiin tanssijoihin. Silti tuo jako on olemassa ihmisten keskuudessa. Tietyt termit vain juurtuvat ihmisten kieleen ja sille ei voi mitään.

Pariskunnat eivät mielestäni ole yhtään sen huonompia tanssijoita kuin ne jotka kuuluvat haettaviin.

Mistä ihmeestä kiskoit tällaisen tulkinnan, että jotenkin olisi? Speedyn kommentti pahasta alkutilanteesta tarkoitti tietenkin sitä, että hänen kannaltaan tilanne näytti pahalta. Ihminenhän yleensä kertoo tanssiraporteissaan omista tuntemuksistaan. Tanssinjärjestäjät saavat täällä kertoa omia näkemyksiään niinkuin pariskunnatkin. Ja hehän useasti valittavat tungostansseista, kun porukkaa on liikaa paikalla. Silloin yleensä irtonaiset eivät valita, koska heille riittää tanssiseuraa laajemmin. Ts. tilanne on paha aika usein, jos katsoo asiaa aina negatiiviselta kantilta. Tanssinjärjestäjä taas tietysti toivoisi, että aina olisi ruuhka. :)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu