TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Koskenrannan lattia / kenkä (Jami 2010-01-12 7:30)

Koskenrannan lattia / kenkä

Lutukolli
2010-01-12 11:09

Jami: Epoksimaalipinta on kova ja liukas. Vai onko se ko paikassa jotenkin pinnoitettu, että liukkaus on saatu pois?
Toimiiko haljasnahkapohja Koskenrannan betonilla, vai sutiiko tyhjää? Vai täytyykö ottaa kumipohjaiset, pehmeät lenkkarit matkaan?


Olen käynyt ravintola Koskenrannassa pidetyissä tansseissa vain kerran. En ole varma mikä maalityyppi lattian betonipinnassa on. Mutta minusta se luisto-ominaisuudeltaan vaikutti enemmänkin hieman elastiselta uretaanipinnoittelta kuin kovalta epoksilta. Voi tietenkin olla että arvioni on väärä, koska en varmasti asiaa tiedä enkä ryhtynyt pintaa sen tarkemmin aivan lähitasolta tarkastelemaan, vaan aivan kitkasta oman haljasnahkapohjaiseen kenkään tätä arvelisin. Taloyhtiömme parvekkeet on käsitelty Conipur M 865 Z -merkkisellä kaksikomponennttisella uretaanipinnoitteella ja Koskenrannan salin betonipinnoite vaikutti hyvin samankaltaiselta ja väriltään piikiven harmaalta, johon oli ripoteltu jotain koristehiutaleita.

Minun haljasnahkapohjaiset kenkäni toimivat hyvin lattialla, eivätkä tuntuneet yhtään liian liukkailta. Myös oman kultani haljasnahkapohjaiset tossut olivat kuulemma hyvä valinta lattialle. Tanssilenkkarini olisivat sen sijaan mielestäni olleet silloin jopa hieman liian nihkeät miellyttävään menoon. Silloinkin, avajaistansseissa, näytti salin sisääntuloaukon luona olleen melkoinen kasa kahvinpuruja. En havainnut kävivätkö jotkut omia kenkiään siellä hieroskelemassa. Onneksi poroja ei ainakaan silloin ollut tanssilattialle laajemmin heitelty epämääräisiksi kasoiksi. Sitäkään en tiedä mitä palutetta tanssien järjestäjä on lattiasta saanut ja onko jotain muutosta tapahtunut noiden ensimmäisten tanssien jälkeen.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu