TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Sykkimässä Satulinnassa (Pilke 2010-01-10 10:51)

Sykkimässä Satulinnassa

Jami
2010-01-10 12:30

Satulinnassa sitä olimme mekin. Tapani Kansan takia tuli sinne lähdettyä. Lähinnä nostalgia mielellä. Aikaa ennen tanssielämääni lähdin mielenkiinnolla etsimään. Enkä pettynyt.

Pepito aloitti illan. Se setti ei kyllä säväyttänyt. Tanssittiin aikamme kuluksi niitä näitä ja odotimme, että ilta vanhenee.

Syke oli illan toinen orkka. Sitä kokoonpanoa ei voi kuin kehua. Nuorten miesten lavalla ollessa on lavalla ja lattialla aina meininkiä. En osaa sanoa, mikä sen saa aikaan, mutta musiikki on esitetty aina selkeästi, se ei puuroudu rytmeissä, artikulaatio ok, spiikkauksista saa selvää jne. Yes.

Klo 22 tuli Kansa lavalle. Näki, että häntä oli moni muukin tullut katsomaan. (huom. katsomaan). Eivät kaikki olleet tansseissa käyneet aktiivisesti aikoihin, olen siitä varma. Kansan esitys oli mielestäni läpileikkaus hänen uransa aikaisista hiteistä, mitä olimme tulleet kuulemaankin. Tanssillisesti ne sopivat kyllä hyvin foksiin ja fuskuun, ei valittamista. Nyt en ole ssitä ihan varma, oliko mukana esim valsseja, kun piti käydä tankkaamassa siellä yläkerran baarissa välillä.

Kuten Pilke mainitsi, lattialla mahtui hyvin tanssimaan. Keskilattialla erittäinkin hyvin. Siitä hakualueen kummalisuudesta parini kanssa keskustelimme. Kun sieltä narikalta tulaan, niin on kyltti, että hakualue alkaa, ja sitten salin reunalla on toinen kyltti, että hakualua päättyy, niin sillä alueella ei ole kun muutama ihminen, lähinnä jalkojaan lepuuttamassa. Mutta salissa sitten se naistenrivi katkaisee salin keskeltä poikki. Lukutaidottomuutta?

Kansan toisella setillä kävi minulle kipeästä. Takana foksia tanssivan parin daamin korkokengän korko menin kenkääni sisälle kantapään puolelta niin, että jäimme kiinni jaloistamme toisiimme. Siinä meni kummaltakin tasapaino, ja minulta myös kenkä lähti. Samalla lähti 3cm viilto nahkaa kantapäästä. Se paranee aikanaan.

Klo 00 lopetti Kansa. Kipu jalassa haittasi liikkumista. Delilah ja Hopeinen kuun jälkeen päätimme lähteä. Parkkipaikalle ikkunoiden raapimisen jälkeen matkaan alkoi kohti kotia. Uskomaton oli sumu paikkapaikoin. Ei näkynyt hopeista kuuta. Mutta ei taida kuu näkyä muutenkaan, kun on uudenkuun aika.

.jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu