TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tangon kontakteista (Avanaq 2009-12-16 0:58)

Musiikkiin tanssiminen

Andreas pks
2009-12-18 0:01

Pete P kiitokset erittäin selväjärkisestä kirjoituksestasi. Hyvä kun olet taas täällä.
Kirjoitat juuri niin kuin minulle on opetettu kursseilla ja ei edes kaikkea kirjoittamaasi niissäkään.

En ole nyt lukenut kaikkia kirjoituksia ko. asiasta.

Minua on nyt alkanut jo vaivaamaan se, että hepan olisi joidenkin mielestä annettava mennä ratsastustunnin aluksi sinne minne se haluaa mennä. Pentele tuohonhan se meni apilikkoon syömään. Hoh hoijaa empä raaski pakottaa sitä siitä pois vaan laskeudun ratsailta ja alan hakea neliapiloita ja tunnustelen pikkuhiljaa josko se ennen ratsastutunnin loppua suotuisi jotain muutakin tekemään, pitää olla solidaarinen, herkkä ja omata tunneälyä.

Paluu arkeen:
Jaa, melkein tanssiopetuksen aluksi opettajat tähdensivät sitä, että vaikka olisit kuinka epävarma daamia hakiessa ei sitä saa/kannata näyttää. Kun otat tanssiotteen naisesta niin sen tulee olla määrätietoisen jämäkkä niin, että nainen heti huomaa, että tässä ollaan nyt oikeassa kyydissä ja voi rauhoittua ja rentoutua nauttimaan tanssista.

Jos nainen ei seuraa vientiäni niin yritän kuitenkin johdomukaisesti viedä häntä ja mahdollisimman hyvin. En lähde hänen edistyksiin mukaan ja jos ei tanssiparin aikana lopeta sitä tai ei muuten tanssi vientirytmiini, jos se on oikea, niin en hae enää häntä tanssimaan. Selkeää ja yksinkertaista.
Jossakin tapauksessa voi tulla eteen tälläisen edistäjän kanssa tanssin seuraamisopettelu yhdessä sitten vaikka kursseilla.

t.Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Andreas pks, seuraaminen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu