TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Foksin kosketus (Humppis 2009-12-15 19:51)

Foksi foksina

Jami
2009-12-16 8:37

Speedy 2009-12-15 23:15 ”Kyllä on harvoisa kerrat että kyselisin miten mennään.” ja toinen ”Tietenkin poikkeukset vahvistavat säännöt ja joskus vain jonkun kohdalla ei toimi mikään”. Nämä lauseesi yhdistäisin, vaikka ne ovatkin poimittu eri asiayhteyksistä.

Kun hakee tanssiin ja siirtyy siitä hakualueelta vähän väljemmälle parketille, niin on hyvää aikaa kysyä parilta, esim.että foksina vai fuskuna tai rumbana vai hitaana jne. Minulle kun ne haettavat eivät ole tuttuja, niin vältän sen kiusallisen tilanteen, että joutuukin vaihtamaan tanssityyliä kesken kappaletta. Ei se niin itsestään selvää ole, että jokainen haettava ne rumbat, chachat tai fuskut hallitsee.

Ja sitten toinen juttu. Niitä kurssien kuvioita on aika vaikea käytellä vieraan parin kanssa kauheassa ruuhkassa. Vaikka olisi samasta liikesarjasta kysymys ja jonka kumpikin on oppinut eri kurssilla ja eri opettajilta, niin ei niitä voi ottaa käyttöön tosta vaan, jos tuntuu tylsälle.

Perushuttu riittää ainakin minulle, en viitsi ottaa riskiä. Pitäisi olla tuttujen daamien joukko, joista yksi osaa yhtä, toinen toista, samalla leirillä opittu. Silloin homma pelaisi, kuten Speedyllä.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu