TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Koskenrannan tanssit (Suklaa 2009-12-13 17:39)

Koskenrannan tanssit

Suklaa
2009-12-13 17:39

Keitä on tulossa Koskenrannan avaukseen ensi lauantaina? Kävin katsomassa nettisivuja ja näyttää hyvältä. Kun ajattelee näitä viime aikojen uutisia konkursseista, toivoisi että uusi paikka Helsingissä lähtisi liikkeelle vahvasti. Meinaan mennä itse katsomaan jo ensi lauantaina.


Humppis 2009-12-13 17:58 =>

Helsinkiläisille ja muulle pks:n väelle varmaan hieno juttu: ei tarvitse omaa autoa tanssipaikalle pääsyyn.

Ovat kuitenkin joutuneet myöhään liikkeelle lähteneinä tyytymään vähemmän varsinaista tanssikansaa vetäviin yhtyeisiin ja artisteihin.

Toivottavasti tilanne kevään mittaan kohenee. Yleensä kuitenkin ensivaikutelman perusteella vedetään hyvinkin pitkälle vaikuttavia johtopäätöksiä -inhimillistä.

Järvenpään tanssitilan supistaminen saattaa olla Koskenrannalle odottamaton onnenpotku -tanssijoiden vahingoksi kylläkin.


Mikko 2009-12-13 20:19 =>

Huono juttu, mikäli todella ovat pienentäneen Tanssikeskuksen tanssitilaa. Ollut minusta todella avaratila tanssia. Eiköhän valtaosa tanssijoista halua tilaa tanssia, eikä junnata toisissa kiinni. Johan ruuhkassa se tärkein eli nautinto kärsii.


Ytp 2009-12-13 21:05 =>

Sattumalta tuli bongattua kyseisen tanssipaikan tiedote ja päätin, että tuo toimikoon paikkana, jossa meikäläisen tanssitauko saa päätöksensä.

Muttai iik, juuri kun ajattelin, että se voisi olla henkisesti sopivan rauhaisa paikka katsahtaa, vieläkö tunnistaa eri tanssilajit ja ovatko askeleet muistissa kuvioista puhumattakaan.

Mutta silti taidan uskaltautua paikanpäälle, jos ei muuta, niin katseleepi ja kuunteleepi kaunista solistia :)

Kirjoittajan avainsanat: Koskenranta, Koskenrannan tanssit

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu