TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannan täyslaidallinen (Jerryjee 2009-12-06 1:40)

Satulinnassa itsepäisyyspäivää vastaanottamassa Finlandersin tukemana (Kilimadjaro meni siinä ohessa)

Seikkailija
2009-12-07 0:09

Väkimäärän vähyys varmaan siihen kyllä vaikuttaa..

Varmasti volyymit oli laskettu hieman suuremmalle porukalle. Yleensä Satulinnan Finkkutanssit ovat sellaista tungosta, ettei mahdu juuri tanssimaan. Ilahduttavasti siis eilen näin ei ollut.

Ammattimuusikoilta olisi odottanut parempaa tulosta ilman tyhjälle salille sound checkin tekemistä esim. jo vanhoilla säätöarvoilla.

En ole musiikin ammattilainen enkä tiedä mistä tuollaiset paukahdukset johtuivat, mutta luulisi, että soundcheckissä juuri tuollaiset pystytään karsimaan. Nyt ne tulivat esiin heti soiton alkaessa eli olisivat varmasti kuuluneet jo soundcheckissä. Muutenhan koko soundcheck olisi täysin turha, jos vanhoilla säädöillä pystyisi ottamaan kaikki jutut huomioon...

Suurin syy on välinpitämättömyydessä tanssiväkeä kohtaan tai ammattitaidottomuudesta, niistä voi sitten valita mieleisensä syyllisen.

Aika jyrkkä on mielipide. Mitäs jos ei halua valita noista kumpaakaan vaan toteaa olosuhteiden olleen hankalammat ja perusteena käyttää sitä, että toisen bändin äänentoisto se vasta pielessä olikin. Vai oletko sitä mieltä, että Kilimanjaron saundi soi oikealla volyymilla puhtaasti?

Kirjoittajan avainsanat: Finlanders

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu