TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannan täyslaidallinen (Jerryjee 2009-12-06 1:40)

Kisarannan täyslaidallinen

Seikkailija
2009-12-06 16:41

Nuoria tosiaan oli tupa täynnä. Näyttää siltä, että Kisarannasta löytyy nykyään se suurin tanssiva nuorisoryhmittymä, eikä Turun suunnalta. Toki yhtyeillä oli selkeä vaikutus, mutta silti.

Itse en diggaa kolmen orkesterin illoista. Oikeastaan en muista yhtäkään todella hyvää kolmen orkesterin iltaa. Ymmärrän, että päättäjäisiin halutaan panostaa ja houkutella paikalle paljon väkeä, mutta mihin tarvittiin In the mood -bändiä? Sinitaivas ja Varjokuva olisivat hyvin riittäneet. In the mood oli jotenkin taantunut edellisestä kerrasta. Ei kuulostanut ollenkaan niin tanssilliselta kuin viimeksi. Varjokuva taas on oma itsensä. Osaan iskee, minuun ei. Rokit ja hitaat valssit olivat illan kohokohdat.

Sinitaivas oli (jälleen) illan ykkönen. Miten voi olla, että esiintyvät he paikassa kuin paikassa niin äänenvoimakkuus on säädetty prikulleen oikein? Hyvin kuului lavan toiseen päätyyn, mutta esiintymislavan vieressäkään ei ollut korviahuumaavaa. Tätä kutsun yleisön arvostamiseksi. En usko, että kukaan oikeasti kaipaa niin kamalaa meteliä. Ehkä jotkut räkäiset rokit sopii soittaa hieman kovemmilla volyymeilla, mutta niiden jälkeen pitää volyymi palauttaa takaisin alkuperäisiin säätöihin.

Itsellä hieman vaisu ilta johtuen runsaudenpulasta. Kun rivi on tupaten täynnä sellaisia, joiden kanssa haluaa tanssia, mutta tietää ettei ehdi, niin se pistää hieman harmittamaan. Tulipa sitten enemmän sosialisoiduttua kahvion puolella ja se olikin illan parasta antia. Aina ei tarvitse tanssin takia tulla lavalle, se tuli huomattua.

Kisis sulkee siis ovensa viikon päästä, mutta tämä oli nuorison kohdalla päättäjäiset. Tampereella tanssi-intoista väkeä on runsaasti, mutta Satulinna on lähin kunnon tanssipaikka. Tanssikrouvi on hieman ahdas, mutta toki siellä silloin tällöin on hyviä tansseja. Kerhola tosin on sunnuntaipaikkana vailla vertaa, mutta pe-la-illat ovat kuitenkin niitä menoiltoja. Siinä on kyllä ongelmaa, sillä monella on juuri kyydit se suurin ongelma tanssiinpääsyn kannalta.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu