TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Onko sellainen mahdolista ollenkaan ... ? (SeinäKukkanen 2009-11-28 10:15)

Off topic - ei-tanssivan kanssa seurustelu (onko sellainen mahdollista ollenkaan?)

Nalleneiti
2009-12-03 18:03

Aika uhkarohkeita naisia, kun ovat silti alkaneet vonkaamaan, vaikka olet noin suorin sanoin tehnyt asiat selviksi :))

Mutta muutenhan tuo kuulostaa tosi hyvältä systeemiltä, ollakseen totta! Toki onhan se, mutta kaipaa hieman lisätarkennusta - kaikilta toivon tähän kokemuksia sekä ihan vain yleistä pohdintaa, kun jokunen muukin on jo varmaan miettinyt asiaa tykönänsä.

Miten ei-tanssia harrastava seurustelukumppani sulattaa edes sen, että toinen ei edelleenkään jätä viikonloppuisin tansseja väliin? Saatika että ehkä vielä treenaa useiden kanssa, niin ettei aika oikein siihenkään riitä. Tai että tarjoutuu lisäksi muutenkin aveciksi? Vaikkei olisi tipan vertaa edes mustasukkainen, niin ihan ajankäytöllisesti? Vaikka taitaa tuo muu käytännössä seurustelutilanteessa jäädä vähemmälle?

Tosin kerta viikossakin tansseissa voisi olla ei-tanssivalle liikaa? Mikä on toisaalta ihan ymmärrettävää - yksinkö sen toisen pitäisi olla kaikki viikonloput (vaikka kuinka olis omiakin harrastuksia)? Plus että ei-tanssivista hyvin harva näyttäisi ollenkaan käsittävän / sulattavan tanssin viattomuutta harrastuksena (yleensä).

Ja sitten vielä yksi vaikea kymysys - päättyykö tanssiystävyys tosiaan automaattisesti siihen, jos on ollut myös jotain enemmän, mutta mistä ei sitten hyvästä yrityksestä huolimatta tullutkaan pysyvämpää? Miksi?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu