TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Onko sellainen mahdolista ollenkaan ... ? (SeinäKukkanen 2009-11-28 10:15)

Onko sellainen mahdolista ollenkaan ... ?

Päivi
2009-11-29 20:41

"Onko ylipäätään mahdollista että nainen ja mies voisivat käydä yhdessä VAIN tanssimassa ... en nyt tarkoita että lavoilla on miehiä ja naisia jotka käyvät vain tanssimassa, sen jo tiedän että näin on mutta onko mahdollista että mies ja nainen käyvät vaikka kerran, kaksi viikossa yhdessä VAIN tanssimassa vai muuttuuko tilanne VÄKISIN niin että jonpi kumpi tai molemmat ennenmin tai myöhemmin haluavat enemmän?"

Uskon hyvin, että on mahdollista!

Mutta jos ihan vain itsestäni puhun, niin satunnaisesti voisin käydä aivan hyvin jonkun kanssa tanssimassa ilman, että se johtaisi mihinkään enempään, mutta en oikein usko, että jaksaisin käydä kerta toisensa jälkeen saman ihmisen kanssa tanssimassa, jos en kokisi häntä jotenkin muutenkin itselleni tärkeäksi. Tällaisessa asetelmassa on suuri vaara, että kuvio muuttuu osaltani vaintanssimisesta myöstanssimiseksi.

(Treenipari- tai opettajapariasetelma on sitten eri asia. Siinä on jo valmiiksi "sitä muutakin", eli se yhteinen treenaus- tai opetustavoite, ja se riittää.)

Mutta ihmiset ovat erilaisia. Uskon, että joillain tuo "yhdessä vain tanssimassa" -systeemi saattaa toimia oikein hyvin.

Lisäys: Esitettyäni yo. kysymyksen Kultsille, selvisi, että hän on esimerkki juuri tuollaisesta erilaisesta ihmisestä. Hän kertoi, että on kulkenut tanssimassa naisen kanssa ilman, että se on johtanut kummankaan osalta mihinkään enempiin kuin tanssillisiin odotuksiin. Elämänsä aikana useamman kanssa, eri aikoina. ...Siihen hän kieltäytyi kommentoimasta, oliko hänellä mahdollisesti _tutustumisvaiheessa_ ollut jotain muitakin kuin tanssillisia odotuksia. :)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu