TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kerhola nousee (Seikkailija 2009-11-24 20:26)

Kerhola nousee

Seikkailija
2009-11-24 20:26

Ihmiset ovat taas löytäneet Kerholan ja se on hieno juttu. Viime sunnuntaina paikalla oli oikein mukava määrä porukkaa. Paljon oli nuorisoa tullut Sinitaivaan vetämänä paikalle. Kerhola on kyllä varteenotettava vaihtoehto Jäkelle sunnuntaina. Jotenkin Kerholan koko sopii paremmin sunnuntain väkimäärälle. Jäke näyttää niin kovin autiolta, vaikka ihmisiä olisi paljonkin.

Sinitaivas oli reenaillut uusia biisejä ja kuusi niitä taisi yhteensä tulla illan aikana. Kaikki olivat tanssittavia, kuten kaikki muutkin kipaleet. Lisäksi tyypit innostuivat ottamaan mukaan hieman show-meininkiä, mikä ainakin minuun uppoaa. Mukava nähdä, että estradilla viihdytään, se siirtyy kyllä lattiallekin. Tuossa on tietysti vaarana, että joku vetää herneen nenään, mutta ehkäpä mieluummin niin kuin että soitetaan ilme peruslukemilla keikka pois alta.

Olen kuullut vähän huhua, että väki olisi keskimääräisesti vähentynyt nyt talvilavoilla. Onkohan taudit vieneet osan porukkaa vai miten on? Ainakin kun juttelin yhden vanhan pariskunnan kanssa sunnuntaina niin he sanoivat, että paljon vanhoja tuttuja on jäänyt pois. Eli elettäisiinkö nyt taas sellaista murrosvaihetta, että uusia naamoja täytyisi saada paikalle nopeammin? Ehkäpä lavoilta puuttuu tällä hetkellä sellainen megaesiintyjä (kuten Agents joskus oli), joka houkuttelisi ihmiset ekan kerran lavalle ja sitten sitä myötä he jäisivät koukkuun...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu