TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Liian kovaa . . . (SeinäKukkanen 2009-11-17 15:10)

Liian kovaa . . .Sanokaa se naiset.

Andreas pks
2009-11-20 19:09

Mikko : Näin yleisti toivoisi daamien kertovan, jos vienti jne on liian voimakasta jne. Tuskin miehet siitä nokkiinsa ottavat. Tanssin kannalta vaan positiivistä, jos huonosta viennistä kertoo. Harva meistä, kun lukee ajatuksia ja ilmeet eivät aina kerro totuutta. Joten naiset, sana on teidän.

Mikko kiteytti upeasti tärkeitä asioita lyhyeen muotoon (sanoppas tuota paremmin noin yleisesti).

Meissä miehissä on niin monenlaisia persoonia, toisilla on herkempi tunto tietää miten käsittelee naista ja toisilla karkeampi. Tuntemus ja tunne herkkyys voi johtua jopa jokapäiväisen leivän hankinnasta eli työalasta millä työskentelee. Erilailla pystyy säännöstelemään voimiaan ja sitten tanssimistaan ja vientiään jos mm. tekee rakennustöitä, poraa päivät kallioita täryporalla, tekee ATK kanssa töitä näppäimillä päivät tai kravatti kaulassa ja ilman tekee puhetyötä ja kaikkea noiden väliltä. Mukana on tietenkin miehen luonne, järkevyys jne. ammattialasta riippumatta vielä.
Siinä sitten yrität olla mahdollisimman herkkä tanssimaan ja viemään niinkin monimutkaista "kapistusta" kuin nainen on, mutta ei tehdä asiasta liian monimutkaista.

Naiset ovat älykkäitä ja tilanneherkkiä miessukukuntaan nähden, sanokaa siitä asiasta silloin kun katsotte sen olevan tarpeen.
Voitte puntaroida mitä vaikutusta olisi jos mies jättäisi hakematta tai itse kärsisit kuitenkin tanssin ajan voimaviennistä tai riuhtomisesta eli mikä sopisi itselle paremmin.
Me miehet ei aina huomata kaikkea eikä olla välttämättä aina siihen johonkin "vikaan" kiinnitetty riittävästi huomiota. Kun riittävän moni naispartneri sanoisi aivan liiallista voimaa tanssimisessa käyttävälle miehelle "viasta" niin hän saattaisi jopa alkaa tehdä asialle parannusta.
Tosiaan pääosa lavatanssien miehistä ei lue tältä palstalta näitä keskustelujen arvokkaita neuvoja.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Andreas pks

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu