TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Liian kovaa . . . (SeinäKukkanen 2009-11-17 15:10)

Liian kovaa, syystä tai toisesta.

Pia M
2009-11-19 1:13

Ei tuo liian kova vienti edes ole aivan kauhean harvinaista. Hyvin herkästi mies vähän "pukkaa" tai "veivaa" vauhtia naiselle ja vielä useammin paikkaa sekunnin murto-osan liian myöhään tullutta vientiään ylimääräisellä voimankäytöllä.

Yksi muoto liian kovasta / epämiellyttävästä viennistä on, jos mies ei ole "tyytyväinen" daamin seuraamiseen kädenalitanssissa ja kääntää siksi daamin ranteen lukkoon saadakseen daamin seuraamaan mielestään paremmin.

Ranteen ollessa lukittuna daamin on toki lähes pakko mennä sinne minne mies vie, koska muuten sattuu, mutta en osaa arvostaa moista temppua - juuri siksi, että silloin mies pelaa mielestäni väärillä korteilla. "Menet minne minä tahdon jos et halua että sinua sattuu" ei tunnu hyvältä.

Mielenkiintoisia kysymyksiä nämä. Minusta miehen tulisi kuitenkin aina miettiä vientinsä myös sitä kautta, tuntuuko se hyvältä daamista vai ei. Mies, joka lähtee ratkomaan daamin seuraamisen epätarkkuutta asettamalla daamin mahdollisen kivun vaaraan, on väärillä jäljillä... ei daamia tarvitse hinnalla millä hyvänsä saada tekemään tanssilattialla mitä mies tahtoo. Joskus pitää vain osata luovuttaa, jos daami ei kyseistä vientiä seuraa niin sitten ei.

Tiedän myös erään paljon tanssivan miehen, joka mielellään vie todella vauhdikkaasti. Meno on välillä kerta kaikkiaan päätä huimaavaa. Silti vienti ei ole repivää tai muutenkaan satuttavaa - vaikka siinä vauhdissa otteen on pakko olla melko tukeva. Koskaan en muista hänen "kyydissään" silti sattuneen mihinkään.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu