TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Viennistä - kysymys (MLeena 2009-11-06 10:45)

Väärä rytmi - nyt valkeni!

Johan Tokes
2009-11-12 11:49

Voi kun oppisi noin positiivisen ajattelutavan kuin Tapanilla on! Minä ajattelin kompetenssin puuttumisen syyksi sen, ettei Mleena koe olevansa tarpeeksi tietävä/osaava asiassa - mutta että hänkin on huomannut asian olevan noin (tai jokin muu prosenttiluku). Tarkkaan lukien kompetenssin puute todella koskeekin kuullun väitteen arviointia.

(Em. huolimatta) kummasti sitä iän mukana häviää kireyksiä, myös ajatuksista (- tai varsinkin sieltä). Jos daami on mukavasti tuntumassa, niin sitä joskus liiankin usein hidastaa askelta ym. katsoakseen, mitä se daamissa aiheuttaa. Toinen (rinnakkainen) syy on tietysti musiikin mukana tunnelmointi. Mutta se edelleen kiusaa, jos säkeistön (minulle virsistä tuttu termi (dementia ei koske vanhoja asioita); en tiedä, onko käytössä muussa musiikissa ... tynkä artikkeli wikipediassa) lopussa ei askelkuvioni olekaan lopussa.

Hyvä juttu (valkenemista täälläkin), että tanssit ovat jääneet vähemmälle, niin ei ole pilaamassa rytmejä enää, kun tanssijat ovat enemmän tosissaan harrastukseen suhtautuvia. Kauankohan siihen menee, että on eri lavatanssit eri ryhmille.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu