TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tangon sensuaalisuus? (Marikki 2009-10-06 20:45)

Tahtoo tuotteen

Hambi
2009-10-24 11:23

Humbuugie: "Etten syyllistyisi harhaanjohtavaan markkinointiin, on minun tähdennettävä, että naisten tarjoilemaa huomiota ja hyväksyntää ei ole tarjolla, eikä ole tarkoituskaan olla tarjolla, pyyteettömästi ja läheskään kaikille. Mutta jotta parhaansa yrittäneiden ja silti palkkiotta jääneiden joukko ei kasvaisi tarpeettoman suureksi eikä heitä suotta säälittäisi tai tuomittaisi, teidän naisten kannattaisi opetella, miten huomio ja hyväksyntä tarjoillaan niin, että se oikeasti vaikuttaa."

Tämänhän voi nähdä myös niin, että tarjotut yritykset ovat olleet väärää laatua, siis tarjoajan itsensä mielestä kallisarvoisia mutta vastaanottajan mielestä eivät kovinkaan arvokkaita. Naiset eivät lisää tarjontaa ennen kuin markkinoilla on jotakin sellaista, joka kannattaa sieltä varata. Tehokkaampi menetelmä kuin pyytää naisia muuttamaan arvostuksiaan, voisi olla omien kehittymistarpeiden tai käyttämiensä harjoitusmenetelmien uudelleenarviointi ja harjoitteiden muuttaminen pohdinnan tuloksia vastaavaksi.

Minusta naiset yleistäen jokseenkin selkeästi ja johdonmukaisesti kertovat, mitä miehiltä haluavat. Ongelma on, ettei järjestetä sellaisia kursseja, joissa nämä ominaisuudet suoraan kehittyisivät. Esim. haku sanoilla "huumorintaju kurssi" tuottaa 50 ensimmäisen osuman joukossa vain yhden menetelmän, jolla kurssilaisten huumorintaju voisi kehittyä. Huumorintaju onkin harvoja tärkeitä asioita, joissa parisuhteen muodostumisen kannalta tärkeät valmiudet eivät merkittävästi tanssikursseja käymällä kohene edes epäsuorasti. Yleisesti ottaen tanssikurssien käyminen ja taitojen hiominen lavaolosuhteissa parantaa miehen arvostusta naismarkkinoilla kehittämällä naisten arvostamia ominaisuuksia epäsuorasti.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu