TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tangon sensuaalisuus? (Marikki 2009-10-06 20:45)

Tahtoo tuotteen - panosta pyydyksiin

Chick N
2009-10-21 12:15

"Noin suoraviivaisessa ratkaisussa on kuitenkin se vaara, että tanssit loppuvat vähitellen maksavien asiakkaiden vähetessä, joten suosittelen hameväelle vähän toisenlaista ratkaisua. Sen sijaan että te arvon naiset pyritte parantamaan markkina-arvoanne pelkästään käymällä tanssikursseilla, voisitte kehittää itseänne myös muilla tavoin.

Esimerkiksi erään naistenlehden tietojen mukaan tuolla Moskovan puolessa sellainen lady kuin Julia Varra opettaa naisille, miten hankitaan mies, jota ei tarvitse heti vaihtaa, ja miten tämä mies myös pidetään. Artikkelin luoman kuvan mukaan kurssien sisällöt olivat sellaiset, että mikään mahti maailmassa ei saa miehiä pysymään poissa tansseista ja tanssikursseilta, kunhan leviää tieto, että tanssit on varmin paikka törmätä kurssittautuneeseen naiseen." (Humbuugie 2009-10-14 13:14)

Jassoo. Uteliaisuuttaan piti ihan tsekata, kuka onkaan tämä mystinen Julia Varra - moskovalainen, viettelykursseja järjestävä rakkausvalmentaja, jolta heltiää neuvoja ties mihin. Hänen mukaansa mies on - yllätys, yllätys - tyytyväinen saadessaan hyvää seksiä ja edellä mainitun toteutuessa naisella on kasassa puolet 'voitosta'. Miljonäärejäkin on maapallo pullollaan, joten liekö Miten napata miljonääri -kursseille tunkua enemmän, kuin mihin Juuliskan resurssit riittävät? Holy Cow!

Mikä muuten saa esim. Humbuugien luulemaan, etteivätkö naiset jo ilman hänen edellä esittämäänsä toivettakin kehittäisi itseään muillakin tavoin kuin yksinomaan tanssikursseja käymällä? Luulenpa vaan, ettei ainakaan jonkilaisessa parisuhteessa elävillä, vain tanssimassa pistäytyvillä sekä itseään tavalla tai toisella kehittäneillä naisilla ole ihmeemmin motivaatiota markkinoida hallitsemaansa erityisosaamista satunnaisille tanssituttaville/uppo-oudoille kavaljeereille? Mene ja tiedä..

Sitä, etteivätkö kyseiset viettely- or whatever -kurssit jossain määrin puoltaisi paikkaansa parisuhteen hoitamis-/virkistämismielessä, ei voi kieltää ja olisikin mielenkiintoista päästä jonkin kanavan välityksellä seuraamaan joko kyseisen 'Madamen' opetusta tai vastaavia, Koti-Suomessa järjestettäviä (?) versioita. Ties vaikka kyseisistä kursseista olisi enemmän iloa kuin tanssikursseista konsanaan? :)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu