TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lisää miehiä (Marikki 2009-10-12 14:35)

Tanssi, alkoholi=Ravintola ja Lavatanssi=ei alkoholia

Andreas pks
2009-10-15 0:39

Drago : Minusta tanssipaikoille ei tarvita alkoholitarjoilua lainkaan.. olisipa edes yksi paikka jossa nuoret ja lapsetkin (esim. kesälavoilla) voisivat nähdä, että aikuisilla voi olla hauskaa ihan ilman viinaa!

Itse olen kallistumassa samalle linjalle, ettei alkoholitarjoilu ole tarpeen Lavatansseissa ollenkaan.

Jättäisin alkoholin ja tanssin pelkästään ravintoloiden hoitoon.

Ennenkuin löysin seudun Lavatanssipaikat kävin n. 5 v sitten ravintoloissa tanssimassa jonkin aikaa ja saatoin maistella siellä 1-2 siideriä illassa.

Mikäli Lavatanssit eivät menesty ilman alkoholia niin sitten tanssipaikat voisivat kuolla aivan hyvällä omallatunnolla.

Lavatansseissa alkoholia välttämättä tarvitseva keksii alkotarjoilun puutteessa kyllä keinot miten hoitaa asiansa.
Jyväskylän viihdekeskuksessa muistaakseni joutuu ostamaan uuden tanssilipun mikäli on pakko käydä autolla "paita vaihtamassa" eli on aivan hyvä hinta paukuille autolla. Oikea paidanvaihdon tarvitsija voi tuoda sen kyllä mukanaan sisään tai useamman.
Mäntsälässä oli toissa kesänä hyvä systeemi eli mitään juomia ei saanut esim. laukussa viedä sisään (ja oli metallinpaljastustarkastus myös). Tänä viime kesänä en sitä havainnut.

En myöskään kannata nuorten discoissa tapahtuvaa alkoholitarjoilua.
Noissa alkoholin haittatekijöissä mainitaan riskiryhmään kuuluvan mm. naiset ja nuoret.

Liikuntasetelin esteenä on ilmeisesti ollut juuri tuo discoihin pääsy sillä setelillä alehintaan alkoa ottamaan "ns." tanssin yhteydessä joka on samalla estänyt myös kulttuurisetelin saamista Lavatanssien piiriin.
Epistä voit mennä "kaljalle" lapsesi kanssa kulttuurisetelillä alehintaan esim. jääkiekkoa katsomaan, mutta pääasiassa yli 18 vuotiaat aikuiset eivät pääse kulttuurisetelillä raittiina tanssimaan alehintaan kun siellä on alkotarjontaa.
Pääseekö Liikunta- tai kulttuurisetelillä Lavatansseihin joissa on ensin tanssikurssi ja sillä lipulla pääseekö lopuksi tanssimaan illan?

Alkoholinkäytön liian suurten yhteiskunnallisten ja yksilöhaittojen takia en kannata alkoholin käyttöä ja toivon sitä käytettävän mahdollisimman vähän.

Vikipedian tietoja alkoholista, katso kohtaa alkoholihaitat keskivaiheilta:

Tästä

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Andreas pks

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu