TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tangon sensuaalisuus? (Marikki 2009-10-06 20:45)

Tahtoo tuotteen

Humbuugie
2009-10-14 13:14

Chick N: Eli 'mieslisäys' onnistuisi ehkä pikemminkin niin, että puolet hameväestä ymmärtäisi jäädä tanssi-iltoina muihin askareisiin..

Niin, loppupeleissä kaikki kehitys lähtee siitä, että ne muuttuvat ja vaihtavat toimintamalliaan, jotka kokevat tilanteen ongelmalliseksi. Muillahan ei ole mitään tarvetta saada muutosta aikaiseksi.

Noin suoraviivaisessa ratkaisussa on kuitenkin se vaara, että tanssit loppuvat vähitellen maksavien asiakkaiden vähetessä, joten suosittelen hameväelle vähän toisenlaista ratkaisua. Sen sijaan että te arvon naiset pyritte parantamaan markkina-arvoanne pelkästään käymällä tanssikursseilla, voisitte kehittää itseänne myös muilla tavoin.

Esimerkiksi erään naistenlehden tietojen mukaan tuolla Moskovan puolessa sellainen lady kuin Julia Varra opettaa naisille, miten hankitaan mies, jota ei tarvitse heti vaihtaa, ja miten tämä mies myös pidetään. Artikkelin luoman kuvan mukaan kurssien sisällöt olivat sellaiset, että mikään mahti maailmassa ei saa miehiä pysymään poissa tansseista ja tanssikursseilta, kunhan leviää tieto, että tanssit on varmin paikka törmätä kurssittautuneeseen naiseen.

Moskovaan saakka ei onneksi tarvitse kenenkään lähteä. Kyse ei ole mistään sala- tai rakettitieteestä, vaan vastaavat taidot ovat hankittavissa ihan Koti-Suomesta ja todennäköisesti vielä paljon halvemmalla.

Ja tuo otsikko on kalastusslangia. Kalastusveneessä on yksi ainoa kippari, joka yksinvaltiaana päättää, mistä kalaa yritetään, eikä hyviin tapoihin kuulu neuvojen esittäminen. Mutta jos muut veneessä olevat eivät ole tyytyväisiä saaliin määrään ja laatuun, he voivat tuoda mielipiteensä julki kertomalla tahtovansa tuotteen.

Joskus heikkona hetkinä tulee mietittyä, että mitä mieltä miehen on tätä maailmansivua tallustella. Tuon viisaudenkaivon pohjalta löytyy yksi ainoa asia. Naisen tarjoilema huomio ja hyväksyntä. Erilaisia korvikkeita toki on, tanssi, urheilu, filosofia, äijäporujan vertaistuki ja alkoholi, muutamia esimerkkejä mainitakseni, joilla kuivan kauden yli pystyy rämpimään, mutta eivät ne nyt pitemmän päälle niin hirveästi lämmitä.

Etten syyllistyisi harhaanjohtavaan markkinointiin, on minun tähdennettävä, että naisten tarjoilemaa huomiota ja hyväksyntää ei ole tarjolla, eikä ole tarkoituskaan olla tarjolla, pyyteettömästi ja läheskään kaikille. Mutta jotta parhaansa yrittäneiden ja silti palkkiotta jääneiden joukko ei kasvaisi tarpeettoman suureksi eikä heitä suotta säälittäisi tai tuomittaisi, teidän naisten kannattaisi opetella, miten huomio ja hyväksyntä tarjoillaan niin, että se oikeasti vaikuttaa.

Eikä edellistä kappaleessa ole tippaakaan kysymys vastuun vierittämisestä jonkin toisen ongelmaksi. Lausuman taustalla on elämän raadolliset reaaliteetit. Pitkällä aikavälillä tarkasteltuna ne, jotka joutuvat uhraamaan enemmän resursseja jälkeläisten tuottamiseen ja hoitamiseen, ovat elämänveneen yksinvaltaisia kippareita tahtoivat he sitä tai eivät. Mutta ei edelläolevasta mitään paineita kannata kenenkään ottaa. Elämää suuremmat päätökset on tarkoitettukin tehtäviksi puhtaasti tunnepohjalta.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu