TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lisää miehiä - houkuttelu pitäisi olla helppoa (MLeena 2009-10-12 14:56)

Alkoholi-ilmastosta

Pilke
2009-10-14 13:19

ilmaantuu kolme puolustamaan alkoholin saatavuutta ja käyttöä vapaan tahdon ja itsemääräämisoikeuden varjolla.

Niih... Ajatuksena herättää ja keskittää se huomio siihen, että ongelma on siinä päässä ja kädessä joka siihen juomaan tarttuu, ei muussa ympäröivässä maailmassa. Ihan niinkuin kaikkien muidenkin "nautintojen" suhteen. Vaikka tarjontaa olisi, ei sitä ole kenenkään pakko käyttää.

Totta tuo että ainoana selvänä porukassa jossa on muilla tarkoitus alkoholin (runsaaseen?) käyttöön ei ole varmasti helppoa... tälläisestähän ei kuitenkaan ole kyse lavatansseissa.

Se kuinka kurjaan rooliin olet kameraseurueessasi joutunut on tietysti kovin ikävää ja se että sanot viinan vievän suuren osan retken pääasiasta, on näemmä sitten ollut melko vähemmistöön jäävä mielipiteesi siinä seurueessa.

Painotan edelleen että sanan känni ja alkoholin nauttiminen väliin ei kuulu laittaa yhtäläisyysmerkkiä. Kalsarikännitkin voivat varmasti joskus ajaa asiansa, vaan siinä tuo sosialisoituminen muiden ihmisten kanssa jää vähemmälle. Jos joku Ystäväsi on ottanut lasillisen, otatko hänet erikoistapauksena huomioon sen jälkeen?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu