TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tangon sensuaalisuus? (Marikki 2009-10-06 20:45)

Tanssitaidon merkitys pariutumisessa ja suhteen pysyvyydessä?

Seikkailija
2009-10-13 22:37

Andreas pks teki nyt sen virheen, että meni paljastamaan puhtaasti nuorille miehille suunnatun lauseen vähän liian suurelle yleisölle. Olisiko hänen pitänyt sanoa sitten näin: "Kannattaa opetella tanssimaan ja lähteä lavoille! Joudutte opettelemaan yli 10 tanssia tosi hyvin ennenkuin saatte arvostusta naisten silmissä ja pääsette tanssittamaan heitä, siis TANSSITTAMAAN. Suurin osahan siellä on varattuja, joten pääsette viihdyttämään heitä, kun heidän oma mies ei jaksa, ehdi tai osaa. Eikös kuulostakin hienolta!!!"

Pia M: Eli kun markkinoit nuorille miehille tanssia, puhut siitä keinona saada parhaita naisia...?

Keksitkö parempaa houkuttelukeinoa? Kerro, niin käytän sitä kavereihini!

Mutta olet kyllä Pia M oikeassa siinä, että parhaiten tanssivat miehet eivät saa parhaita naisia vaan saavat TANSSITTAA parhaiten TANSSIVIA naisia. Onhan sekin kivaa, mutta parhaat naiset miehelle eivät välttämättä löydy parhaiten tanssivista naisista. Mikäli mies malttaa etsiä sitä hänelle sopivaa naista koko naisrivistön leveydeltä, parantaa hän flaksiaan huomattavasti.

Pia M: "Se, pääseekö oikeasti sen tanssitaidon siivittämänä pidemmällekin kuin tanssilattialle, ja kuinka pysyvästi, lienee enemmän tapauskohtaista."

Näinpä. Mutta kyllä tanssitaito on oiva keino tutustua vastakkaiseen sukupuoleen ja minusta tätä pitäisi käyttää markkinointikeinona!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu