TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tangon sensuaalisuus? (Marikki 2009-10-06 20:45)

Tanssitaidon merkitys pariutumisessa ja suhteen pysyvyydessä?

Pia M
2009-10-13 15:21

Sanoin, että jos te osaisitte tanssia hyvin niin te saisitte päältä valita parhaimmat naiset.

Tämäkö siis mielestäsi on tanssipaikkojen realiteetti? Että parhaiten tanssivat miehet saavat ne parhaat naiset? Onko tuo siis mielestäsi tottakin? Vai käytitkö nyt markkinoinnin vanhinta perussääntöä: että markkinointiviestinnän ei tarvitse vastata totuutta, mutta sen tarvitsee purra markkinoinnin kohderyhmään. Eli kun markkinoit nuorille miehille tanssia, puhut siitä keinona saada parhaita naisia...?

Kuinkahan hyvin nuo parhaat tanssijamiehet tuolla tanssipaikoilla ovat sijoittuneet naissuhteissaan? Mitä heitä 20 vuoden ajalta tiedän, niin heidän naiskontaktinsa saattavat kyllä ulospäin näyttää tosi fantsuilta, mutta vakavammassa ihmissuhdemielessä siellä on erittäin vaihtelevia kohtaloita. Tanssitaito viehättää pinnallisesti, muttei se ihmisiä yhdessä pidä.

Se, että hyvällä tanssitaidolla pääsee tanssittamaan hoikkia, fiksuja ja tanssitaitoisia daameja, on toki erittäin tiedetty ja kadehdittu ilmiö. Se, pääseekö oikeasti sen tanssitaidon siivittämänä pidemmällekin kuin tanssilattialle, ja kuinka pysyvästi, lienee enemmän tapauskohtaista.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu