TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tangon sensuaalisuus? (Taipuu 2009-10-07 23:11)

Pitäisi antaa enemmän hyväksyntää

Marikki
2009-10-12 22:27

Eikös yhtälailla toisin päin. Jos joku viitsisi edes joskus hakea näitä naisia miestentunnilla joita kukaan muu ei hae (edes harvarvakseltaan).Eivät kaikki miehet hae miestenhaulla eivätkä kaikki naiset naistenhaulla.

Jospa ne naiset jotka saavat koko miestenhaun ajan olla hikipäässä tanssimassa sujuvasti oikeanlaisessa tanssiasennossa oikeaan rytmiin hakisivatkin naistenhaulla niitä vähemmän haettuja miehiä niin se olisi varmaan sellaista hyväksyntää jota miehet kaipaavat.

Yleensä yritän tehdä vastahaun myös niille vaatimattomamman tanssitaidon omaaville hakijoille jos ovat jääneet hakematta ja tanssi heidän kanssaan ei ole ollut aivan tuskaa. (daamin oikean käden veivausta niin että käsi kipeytyy, riuhtomista kädenalitansseissa, pahoja törmäilyjä muihin pareihin jne)

Voin yrittää neuvoa jos neuvoa pyydetään mutta yritän muuten tanssipaikoilla tanssia niinkuin mies vie. Kurssituttujen kanssa voidaan tavallaan yhteisestä sopimuksesta harjoitella jotain edellisten tuntien asioita mutta se on eri juttu. Muutenkin pääasiassa haluaisin tansseissa tanssia ja kursseilla opetella.

Aina yritän lähteä positiivisella mielellä tanssimaan mutta jos ei yhtään hakua osu kohdalle 2-3 tunnin tyrkyllä olon jälkeenkään niin fiilis hakea ketään laskee kyllä ainakin minulla pakkasen puolelle. Jo pari hakua miehiltä saa oman mielen sellaiseksi että naistenhaulla saa toimittua reippaammin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu