TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tangon sensuaalisuus? (Taipuu 2009-10-07 23:11)

Pitäisi antaa enemmän hyväksyntää

Ranskalaisetkorot
2009-10-12 15:52

Miehiä jotka ovat jo saapuneet lavalle pitäisi kohdella paremmin.

Jos joku viitsisi edes joskus hakea näitä miehiä naistentunnilla joita kukaan muu ei hae, tai joita haetaan harvakseltaan.

Jos joku viitsisi antaa näille miehille ystävällisiä vinkkejä esim. tassin sujuvuuteen tai tanssiasennon ottamiseen kunnolla, joilla nämä seikat eivät ole hallussa.

Jos joku viitsisi opettaa askeleita aikansa kuluksi niille miehille jotka haluavat ottaa vinkistä vaarin.

Annoin viikonloppuna vastahaun miehelle jonka kanssa tanssi ei ollut esim. teknisesti haastavaa ja nautinnollista. Ehkä häntä haettiin juuri sen vuoksi harvakseltaan naistenhaulla. Kasvotkin olivat ilmeisesti uudet.

Tanssin hänen kanssaan perusaskelta opettaen tanssiin joka ei hänellä vielä ollut hallussa. Tiedä hänen nautinnoistaan oppia kanssani, vaikka itse suostuikin. Hän taisi olla hiukan vaivautunut ... mutta sain itselleni hyvän mielen jo siitä jos sain häntä hiukan rohkaistua tähän hänelle uuteen tanssiin.

Aionkin ottaa hänet nyt oppipojakseni jos vielä tykkää meikäläistä hakea C; Sääli siis miestä jo etukäteen C; ... saattaa olla ettei näy enään mailla eikä halmeilla, sillä miehistähän ei koskaan tiedä ...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu