TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Olisiko aika miettiä... (Humppaelvis 2009-09-29 4:21)

Mitä lajeja kuuluu soittaa?

Seikkailija
2009-10-01 19:41

25.9 Kisarannassa tuli sekä sambaa, salsaa että cha-chata. Kaikki kolme lajia olivat illan aikana edustettuina, tiedän, koska kävin tanssimassa kaksi noista kolmesta. En edes edellytä että yhksi bändi ehtii kahlata läpi kaikki lajit.. Kisiksessäkin oli bändejä kaksi. Jos toiselta jotain lajia ei tullut, se tuli sitten toiselta.

Jep, enkä päinvastaista väittänytkään. Hain vain tuolla esimerkillä sitä, kuinka bändin panostaessa toisiin lajeihin, toiset jäävät pois ohjelmistosta. "Ongelmaksi" se muodostuu vasta sitten, jos toiseksi bändiksi osuu joku yksipuolista musiikkia soittava.

Humpan suhteen mietinkin, että onko jonkun ilta mennyt pilalle, jos ei ole soitettu humppaa. Aivan varmasti mikä tahansa laji voi pelastaa illan, jos taitava kavaljeeri tulee hakemaan. Näin miehenä hyppyhumppaa tulee mentyä niin harvoin, että ei siinä voikaan kehittyä hyväksi. Vähän sama juttu samban kanssa. Siksipä humpat tulee mentyä buggana ja sambat discoswinginä. Mukavampi tanssia kappaleet siten kuin parhaiten osaa.

Kirjoittajan avainsanat: humppa

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu