TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Valasrannan kesän päättäjäiset 26.9 (TJV 2009-09-27 21:51)

Valasrannan kesän päättäjäiset 26.9

TJV
2009-09-27 21:51

Pari mukavaa iltaa Valasrannalla tänä kesänä on osoittanut, että paikka on tosiaankin kärkipäässä Suomen tanssilavojen vertailussa. Ainakin omassa listassani ;-)

Päättäjäisissä Varjokuvan vierailevana artistina oli Tapio Liinoja, jolla tuntui kyllä laulun ohella tuo sutkauttelupuoli olevan kohdillaan. Tanssikavereitteni kanssa käytyjen keskustelujen perusteella toivoisi noita kertoja tulevan jatkossakin, niin hyvin Tapion ääni sopi Varjokuvan vetämiin Agents-tyylin biiseihin. Unelmavävytkin heitti mukavaa keikkaa, mutta jouduin kyllä lähtemään liian aikaisin pois paikalta, jotta arvostelu olisi luotettava.

Valasrannalle oli kertynyt taas paljon ja mukavaa porukkaa, mutta sopu antoi sijaa. Huomiota herätti se, että kädenalitanssijoita ei tälläkään kertaa ollut yhtä paljon kuin muutamilla muilla suositulla lavalla. Onkohan jollain muulla samanlaisia kokemuksia?

Mukavan illalle löytyi kyllä tosi mukava kruunu. Voih, kun jouduin lähtemään liian aikaisin pois, olisin vielä mieluusti jatkanut tanssia ja juttuakin tuon nätin porilaisen, Valasrannan lähellä kesällä lomailevan salsaneidon kanssa. Niin mukavasti sujuivat jutut ja tanssit, mutta ehkäpä sitten joskus...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu