TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tannsivan yleisön mielipidettä kaivataan (Hese59 2009-09-10 11:10)

Tanssivan yleisön mielipidettä kaivataan

Lutukolli
2009-09-10 15:13

Hese59: Onneksi vielä suurin osa tanssinjärjestäjistä luottaa orkesterin valitsemaan ohjelmistoon. ... Tietysti soitetaan mahdollisimman paljon menevää musiikkia, mutta ei koko illan ohjelmistoa noin vaan pysty muuttamaan ainakaan kertaheitolla.

Toisessa vastauksessasi lisäksi kirjoitit: Suurin osa saamastamme positiivisesta palautteesta tanssipaikoilla ja ravintoloissa on tullut nimenomaan monipuolisesta tanssimusiikista, ohjelmistoomme kuuluvat perinteisten lisäksi jive, bugg, rock, chacha, samba, rumba. Tanssijoiden toiveiden toteuttaminen ei ole ongelma, ongelmaksi on muodostunut kyseisen ravintolan päättävien elinten täydellinen tietämättömyys siitä minkälainen musiikki paikassa vetää ja TANSSITTAA yleisöä.


Vaikka tällä palstalla "tanssiva yleisö" on varmaan hyvin tyytyväinen kuvauksesi mukaiseen orkesterinne ohjelmistoon ja pyritte myös muuttamaan soittoanne palkkanne maksavan tahon toiveiden mukaiseksi, ei minulle ole aivan selvää se, onko nykykonseptilla, jolla siis sanomasi mukaan musiikki vetää ihmisiä ja tanssittaa heitä, tanssitupa niin sanotusti turvoksissa, eikä enempää mahdu. Vai onko niin vaajaakäynnillä, ettei oikein kannatakaan. Vai vainko "uuden johdon näkemys" millä he kuvittelevat saavansa paremman tuloksen. Onko myös ko. paikassa paljon mahdollista yleisöä, joka ei tuolla nykyisellä musiikkilinjauksella suostu edes tulemaan tanssisaliin ja ovat siksi rutisseet siitä ahkerasti hotellin johdolle? Vaikka tanssiva yleisö täällä kannattaisi orkesterinne musiikkilinjauksia kuinka ne muuten saa maksavan tahon omaksumaan, kuin että yleisön on äänestettävä jaloillaan epämieluisaan musiikkiin tai annettava palautetta teille palkan maksavalle taholle. Orkesterin boikotti ei auttane mitään?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu